sursa foto:  europafm.ro

Gabriela Firea, lovitură de proporții în anul în care se decid primarii: ‘Avansează’

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, face publică o investiție impresionantă.

Sâmbătă, pe pagina de socialize, edilul Capitalei anunță că proiectul privind „Lărgirea la 4 benzi a Șoselei Fabrica de Glucoză”, din zona foarte aglomerata Pipera, avansează.

„#OxigenPentruBucuresti
#Investitii #FluentaTrafic
Lărgirea la 4 benzi a Șoselei Fabrica de Glucoză, din zona foarte aglomerata Pipera, avansează. Constructorul lucrează la modernizarea benzilor de circulație vechi.

După deschiderea circulației pe cele două benzi nou construite, lucrările s-au mutat pe bucata veche a șoselei.

În mai puțin de o lună, au fost realizate lucrări de decopertare și desfacere a vechilor straturi de asfalt pe toată lungimea între Șoseaua Petricani – Nod A3 și Bd. Barbu Văcărescu.

De asemenea, a fost realizată săpătura necesară îmbunătățirii terenului de fundare și o parte dintre lucrările necesare la rețeaua de apă și canal.

În perioada următoare, vor fi realizate lucrări de repoziționare a rețelei de gaze pe anumite zone și o parte dintre branșamentele necesare.

Pe tronsonul nou construit, urmează finalizarea lucrărilor de la intersecția cu strada Intrarea Chefalului și a rețelei de iluminat public. Astfel, în funcție de condițiile meteorologice, lucrarea se va finaliza în această primăvară.

Proiectul noii șosele presupune lărgirea la 4 benzi, două pentru fiecare sens de circulație, a arterei de 1,8 km lungime, între Șoseaua Petricani – Nod A3 și Calea Floreasca. Fiecare bandă va avea 3,5 metri lățime, iar trotuarele vor include și o pistă pentru bicicliști cu o lățime de 1,5 metri pentru fiecare sens.

Dirigenția de șantier este realizată de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă București.
Executarea lucrărilor este realizată de asocierea Straco Grup – Tracon – Primacons Group, iar costul actualizat se ridică la circa 48 milioane lei fără TVA”, se arată pe pagina de Facebook a edilului Capitalei.

Vezi și

Dumitru Coarnă, ‘ultimatum’ pentru Traian Berbeceanu și Marcel Vela: ‘În timp util’

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare