sursa foto:  pressone.ro

Gafă uriaşă a Clotildei Armand! Liderul USR s-a făcut de râs!

Una dintre cele mai cunoscute figuri ale Uniunii Salvați România, Clotilde Armand, s-a făcut de râs.

Într-o postare pe pagina de socializare, Armand a anunțat că România a pierdut 12 milioane de euro, după ce site-ul www.portaleromanaia.ro a expirat.

„Haideţi să vă explic cum a pierdut statul român astăzi 12 milioane de euro. (…) Domeniul www.portaleromania.ro, plătit de români cu 12 milioane de euro, a expirat astăzi şi între timp a fost cumpărat de nişte baieţi deştepţi care îl vor folosi sigur să-şi ia o recompensă frumoasă”, a scris, europarlamentul USR.

În realitate, portalul ar fi costat 12 euro, nu 12 milioane.

Preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaş, susţine că domeniul online despre care Clotilde Armand a scris că a valorat 12 milioane de euro ar fi costat, de fapt, doar 12 euro, informează Adevărul.

„Poziţia doamnei este greşită, pentru că un domeniu nu costă 12 milioane de euro, costă 12 euro, deci de un milion de ori mai puţin. Platforma e-romania, care este închisă, este scoasă din priză la propriu, e un proiect eşuat care nu are de-a face în niciun fel cu actuala guvernare, nici măcar cu ultimele guvernări. Este un proiect de mult eşuat, scos din priză acum ca să nu mai consume curentul degeaba, ca să mă exprim pe înţelesul tuturor. Deci domeniul în sine nu are cum să coste 12 milioane de euro, nici vorbă”, spune Sabin Sărmaş, preşedintele Autorităţii petru Digitalizarea României.

Vezi și

EXCLUSIV Şmen făcut de Guvernul Orban! Condiția care le anulează acest drept polițiștilor și militarilor

E oficial! Se vor da amenzi de până la 6.000 de lei

EXCLUSIV Nebunie în MAI și MApN! Avalanșă de procese în cazul ‘Secretului ascuns timp de 15 ani’

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare