sursa foto:  mediafax.ro

George Simion, despre accidentul activistului de mediu Daniel Bodnar: ‘Mafia lemnului a câștigat o bătălie și a reușit să-l elimine, fizic, pe Daniel Bodnar’

Copreședintele Partidului AUR, George Simion, apropiat al activistului de mediu Daniel Bodnar, a transmis un mesaj despre activitatea desfășurată de acesta și despre cauzele accidentului în care a fost implicat. 

 

„Este absolut regretabil ce s-a întâmplat. Probabil, mafia lemnului a câștigat o bătălie și a reușit să-l elimine, fizic, pe Daniel Bodnar. Războiul abia acum începe. Știm cu toții ce jafuri se întâmplă în Bucovina, știm cum este tăiat lemnul și dus către țări străine și știm fărădelegile pe care Schweighofer și companiile adiacente le realizează în toată țara“, a punctat liderul AUR.

„Accidentul a fost cauzat“

„Am presimțit acest lucru în decembrie, când Daniel a avut un accident și a fost atacat cu pietre. Este clar că accidentul de acum e cauzat de aceste atacuri ale mafioților și cred că ar trebui să fie un punct zero pentru un pact național, pentru salvarea pădurilor din Bucovina și din toată țara. Eu și colegii mei ne rugăm pentru Daniel și sperăm că își va reveni cât de curând. Suntem alături de familia acestuia. De asemenea, doi colegi chiar au făcut o interpelare la ministrul Afacerilor Interne și sperăm elucidarea cazului cu maximă celeritate.

Eu îl știu de doi ani, dar el se ocupă de problemele de acolo de ani buni. Întrebarea este de ce nu sunt mai mulți precum Daniel și precum alți activiști civici? Din păcate, îi numeri pe degetele de la o mână. Întreaga țară ar trebui să fie ca Daniel Bodnar“, a conchis George Simion, conform DCnews.ro.

De asemenea, George Simion a transmis un mesaj și pe pagina sa de Facebook:

„Rezistă, Daniel!

Simțeam că vine așa ceva doar că mafia s-a mișcat prea repede.

Să ne rugăm cu toții pentru sănătatea lui Daniel Bodnar și să oprim urgent măcelărirea pădurilor și a românilor….“

Citește și:

Lucian Bode își ia secretara după el! ‘Blonda lui Boc’ ajunge la Ministerul de Interne!

O nouă lovitură pentru Guvern! Polițiștii refuză să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu

Informații utile pentru toți șoferii români! Câți bani veți scoate anul acesta din buzunar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare