sursa foto:  hepta.ro

George Simion lansează acuzații grave la adresa SRI și a celorlalte Servicii! ‘Pentru protestul de mâine, să nu umble cu infiltrați și să nu umble cu ascultat de telefoane. Măcar să mă lase să vorbesc!’

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, acuză că este bruiat de Serviciul Român de Informații și alte Servicii.

George Simion susține că nu-și poate folosi telefonul, înainte de protestul de mâine, pregătit împotriva Certificatului Covid-19.

„Înainte de protestul de mâine, vă rugăm să ne lăsați să ne folosim telefonul.
În atenția SRI – Serviciul Român de Informații”, este mesajul Simion.

Eu te aud, dar băieții de la SRI și de la celelalte Servicii… Pentru protestul de mâine, să nu umble cu infiltrați și să nu umble cu ascultat de telefoane. Măcar să mă lase să vorbesc! Da? Băieții de la Servicii, lăsați-ne comunicațiile libere!”, acuză, într-o filmare pe Facebook, George Simion.

George Simion și Diana Șoșoacă s-au unit în Parlament

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Alianța pentru Unire Românilor a protestat astăzi în Parlamentul României, acolo unde a afișat mesajul „Libertate fără certificate”.

Demersul lui George Simion și al echipei sale a fost susținut și de Diana Șoșoacă, fost parlamentar AUR, în prezent senator independent.

Vezi și

Șeful de Cabinet al ministrului de Interne, Lucian Bode, își ascunde salariul! La final de noiembrie, Marius Florin Mihăilă a fost ‘uns’ chestor de Klaus Iohannis

Mare atenție, români! Amenzi de până la 7.500 de lei pentru această greșeală. Este consemnat clar în lege

Anunțul așteptat de milioane de români! Se dau vouchere de vacanță pentru o nouă categorie de angajați

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare