George Simion, mesaj pentru Dumitru Coarnă: ‘Dacă va fi dat afară din PSD, îl așteptăm în AUR!’

Liderul AUR, George Simion, a afirmat, miercuri, după ce Dumitru Coarnă a votat pentru demiterea lui Virgil Popescu, ministrul Energiei, că îl așteaptă în AUR, dacă deputatul va fi dat afară din PSD.

Într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, George Simion și-a manifestat aprecierea față de verticalitatea lui Dumitru Coarnă.

„Dacă va fi dat afară din PSD, îl așteptăm în AUR”, i-a transmis Simion lui Coarnă, acesta din urmă fiind prezent în studioul Realitatea.

Dumitru Coarnă: „Nu pot să accept ca un ministru de factura lui Virgil Popescu, care a dus România în criză, să primească votul nostru”

Dumitru Coarnă, fost președinte al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Ministerul de Interne, în prezent deputat PSD, a precizat că a votat moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

La moţiune am votat pentru. Nu pot să accept ca un ministru de factura lui Virgil Popescu, care a scăzut în mod deliberat producţia la gaze, energie, hidrocarburi, care a dus România în criză, să primească votul nostru, votul meu de încredere, pentru că acest ministru a demonstrat clar că este principalul autor al crizei energetice pe care o traversăm”, a afirmat Coarnă.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare