sursa foto:  ziarobiectiv.ro

Gheorghe Piperea a răbufnit la adresa lui Vlad Voiculescu: Ce joc face, totuși, acest Vlăduț?

Avocatul Gheorghe Piperea a lansat un atac dur la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Piperea se întreabă ce joc face ministrul Sănătății, în condițiile în care în primă fază a dat alte cifre ale bolnavilor de la ATI și ale vaccinărilor, mult mai mici decât cele oficiale, iar acum susține că rata de infectare în București e mult mai mare decât cea oficială (5,46 la mie) și că în curând întregul oraș va intra în carantină.

„Cam ce joc face, totuși, acest Vlăduț?
După ce a dat alte cifre ale bolnavilor de la ATI și ale vaccinărilor, mult mai mici decât cele oficiale, acum susține că rata de infectare în București e mult mai mare decât cea oficială (5,46 la mie) și că în curând întregul oraș va intra în carantină.

Inclusiv vaccinații – conform lui Vlăduț, care este un specialist de mare clasă în medicină, virusologie și matematici superioare, cu înalte studii de economie și banking la Viena, vaccinații pot să transmită în continuare boala, deci stau și ei în carantină, supunerea lor la riscurile serurilor injectate fiind inutilă.

Colac peste pupăză, Vlăduț declară că întârzierile în plata salariilor personalului medical (pentru asta, un reprezentant al acestui segment, dl. Săndesc, amenință cu demisia în bloc, ca un erou ce se află) sunt cauzate de un funcționar, care a “uitat” că tre’ să semneze niște hârtii. De două luni. Și spune asta cu un calm și o detașare de zici că vorbește despre câinele său de casă. Cam așa vorbesc toți acești politicieni “noi” – cu calm, cu superioritate, ca și când nu ar fi dat foc lumii panicând oră de oră populația cu știri catastrofice despre “acest nenorocit de virus ucigaș”, cu o rată de fatalitate de 0,1%…

Nu că nu m-ar încânta, totuși, că cineva oficial îl contrazice pe sumbrul și distrugătorul Arafat, dar aici e vorba de ceva mult mai important – pierderea azimutului unei populații complet terorizată, tulburată emoțional în cel mai periculos mod, blazată, aflată în pragul colapsului. Mai ales copiii, mai ales cei pe care îi așteaptă examene, sunt afectați. Nu te poți juca cu așa ceva.

Mai există guvern? A existat vreodată în acest răstimp? Sau toți s-au ascuns în spatele micilor dictatori cu halate albe, care au profitat din plin de banii aruncați cu lopata pe fereastră de Vasilică Cîțu, în timp ce medicii adevărați, cu suflet și compasiune, cu credință în jurământul lui Hipocrate, au fost aruncați în focuri, să se descurce singuri, iar acum sunt lăsați fără salarii, dați pe mâna gauleiterilor din colegiul medicilor și puși cu spatele la zid de viitoarele procese de malpraxis, pentru care Arafat s-a spălat deja, regulamentar, pe mâini?

PS Am aflat dintr-o postare a dlui Sorin Faur că luminile stradale se sting după ora 21. Apă caldă în București nu e de mult – ne-au asigurat de asta votanții entuziaști ai lui N. Dan. Urmează să ne ia și curentul după ora 22 și gata, revenim în plin comunism ceaușist. E, de-abia atunci vreau să îi văd pe anti-comuniști cum se simt. Noi o să supraviețuim – am mai fost sub bocancul comunist și nu ne-am sufocat. Cum veți rezista voi, băieți dă driapta? Fără curent și internet?”, spune Piperea.

Vezi și

EXCLUSIV În vreme ce Lucian Bode se plânge de deficit de personal, MAI blochează polițiștii să rămână în Sistem! Dumitru Coarnă acuză!

Vești importante pentru șoferi! RCA se majorează cu până la 10% . Ce a dus la această scumpire

E oficial! O nouă categorie de angajați va primi stimulentul de risc de 2.500 de lei

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare