sursa foto:  sportowybar.wp.pl

Un gigant german pleacă din România: Țiriac va pune mâna pe afacerile locale

Un gigant german cu prime subscrise de 18 mld. euro anul trecut, părăsește România, după șapte ani de la intrare. Decizia de a pleca de pe piața locală ar face parte a unui deal regional care cuprinde mai multe ţări din regiunea Europei de Est.

Este vorba despre grupul Ergo, unul dintre cei mai puternici asiguratori din Germania. Münich Re, acţionarul Ergo, a anunțat că analizează oportu­nităţi de dezinvestire cu scopul de a-şi optimiza businessul.

Deși oficialii nu au comentat această informație, potrivit surselor economica.net, doi jucători de pe piață ar prelua afacerile locale ale gigantului.

Conform sursei citate, Ergo a pierdut parteneriatul cu banca italiana Unicredit Bank, iar afaceri locale ar reveni acum altor două entități. Este vorba despre  Generali şi Allianz Ţiriac.

Vezi și Lovitură de teatru! Ghiță suprins la Belgrad cu un cunoscut patron de ziar (pro DNA)! Cine este a treia persoană

Un gigant ungur preia un important monument istoric din România- A fost lăsat să se degradeze

Cutremurător! Ce s-a întâmplat cu cei care l-au condamnat la închisoare pe călugărul de la Tanacu! Cu ce se ocupă astăzi acesta

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare