sursa foto:  agora.md

GIGANTUL care le INTERZICE angajaților să spună unde lucrează! Din ce motiv impune această restricție

Este una dintre cele mai cunoscute companii din lume, iar mulți români îi folosesc produsele. Puțini știu, însă, că aceasta are o restricție incredibilă pentru angajați. Salariații acestui gigant nu au dreptul să spună unde lucrează. 

„Nu ai voie să spui nimănui nimic despre slujba ta. Nu ai voie să le spui oamenii din afara familiei la ce lucrezi”, a declarat un fost stagiar al compeniei, conform Business Insider.

Angajații Apple nu au voie să spună unde lucrează. Fostul stagiar a dezvăluit și care este motivul pentru care șefii Apple le impun acest lucru salariaților.

„Vor să lanseze produse de care toată lumea să fie mulţumită, dar de care să nu ştie nimeni”, a declarat respectiva persoană, pentru Business Insider, informează businessmagazin.ro.

Spre deosebire de Google sau Facebook care intervievează oamenii apoi le găsesc anumite posturi, Compania californiană interviează oamenii pentru roluri specifice, iar managerul echipei specifice se ocupă de interviuri.

Stagiarii sunt plătiţi regeşte de către Apple, aceştia câştigă 38 de dolari pe oră potrivit internului Apple ceea ce este similar cu informaţiile de pe site-ul Glassdoor. Astfel, un stagiar Apple câştigă în jur de 6.700 de dolari pe lună. De asemenea, aceştia sunt plătiţi în plus dacă stau peste program. Mai mult, Apple se oferă să te cazeze dacă nu te deranjează să stai alături de alt stagiar Apple. Dacă nu vrei, atunci compania se angajează să-ţi dea 1.100 de dolari pentru chirie, scrie sursa citată.

Vezi și Lovitură de TEATRU! Principesa Margareta nu se ține de cuvânt, privitor la înmormântarea Regelui Mihai! „Nu s-a mai pomenit niciodată în istorie așa ceva”

Vești bune pentru angajați! Ce tichete ar putea primi lunar

El a fost omul care l-a impresionat cel mai mult pe Regele Mihai: I-a dăruit o casă, bani și pământ

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare