sursa foto:  i4u.com

Gigantul Samsung PARALIZEAZĂ concurenţa: Se pregăteşte o surpriză URIAŞĂ – cum va arăta Galaxy S10

Gigantul Samsung are planuri mari pentru a-şi anihila concurenţa. Colosul pregăteşte o surpriză uriaşă cu ocazia aniversării a 10 ani de la lansarea primului smartphone Galaxy S.

Aniversarea va aduce pe piaţă un nou model revoluţionar. Samsung a decis să aducă schimbări importante în design-ul noului flagship. Galaxy S10 va arăta diferit de modelele anterioare, S8 și S9, anunţă DJ Koh, CEO al deviziei mobile de la Samsung. Una dintre schimbările importante pe care le va aduce noul Galaxy S10 ar putea fi introducerea senzorului de amprentă în ecran. Scannerul de iris va fi şi el înlocuit cu un sistem de recunoaștere facială tridimensională, de tipul Face ID.

Koh dezvăluie că noul model va fi lansat într-o gamă de culori foarte variată: telefonul va fi disponibil în 9 culori, inclusiv Verde Smarald, o culoare care a fost foarte apreciată când a fost lansată, în 2015, cu Galaxy S6 Edge, anunţă yoda.ro.

Seria Galaxy S10 va cuprinde trei modele diferite de smartphone. Cel mai mare dintre ele va avea cinci camere foto: trei pe spate și două frontale. Celelalte vor avea cameră duală pe spate și una singură frontală. Procesorul va fi însă același: Exynos 9820. Noile modele vor fi lansate în februarie 2019, la târgul de tehnologie MWC.

Vezi și BOMBA din noua Lege a pensiilor!Legătura dintre aceasta și alegerile electorale-Ce ar urmări PSD

Lovitură de proporții dată de Florin Călinescu! Suma uriașă care i-a intrat în conturi

ANCOM avertizează! Puteți lua amenzi usturătoare dacă aveți aceste electronice în locuință

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare