sursa foto:  ANAT

Greva din educație afectează programul ‘Litoralul pentru toți’! Sute de mii de familii au concediile suspendate

Din cauza grevei profesorilor și a incertitudinilor ce planează asupra examenelor, sute de mii de familii au concediile suspendate, iar programul ‘Litoralul pentru toți’ este pe deplin afectat.

 

 

 

Deși ne-am fi așteptat ca în această perioadă când este valabil programul Litoralul pentru toți să vedem cât mai multe familii cu copii la mare, anul acesta lucrurile stau diferit.

Din cauza grevei profesorilor și a incertitudinii legate de examene, multe familii au preferat să aștepte limpezirea situației și mai apoi să meargă în concediu, la mare.

Acum, pe litoral, sunt doar câteva persoane care au reușit să își ia zile libere, cei care au copii care nu merg la școală sau grădiniță și au putut să tragă o fugă la malul mării.

Administratorii speră ca această grevă să înceteze pentru ca anul școlar să nu se prelungească. În acest caz, toate vacanțele ar fi date peste cap. Gradul de ocupare pentru sfârșitul lunii iunie, atunci când teoretic ar fi gata anul școlar, este în acest moment de 80-90%.

În cadrul programului Litoralul pentru toți, o familie cu copii va plăti pentru o noapte între 200 și 350 de lei cu mic dejun inclus, scrie antena3.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare