sursa foto:  agerpres.ro

Grupul PPC, care a cumpărat ENEL, mesaj pentru clienții din România: Compania îşi va continua activitatea în condiţii normale

România este o piață importantă din punct de vedere strategic pentru Public Power Corporation (PPC), a transmis într-un comunicat de presă compania greacă care a cumpărat ENEL.

 

 

 

„România este o piață importantă din punct de vedere strategic pentru PPC. Vedem multe oportunități pe piața locală și intenționăm să investim în dezvoltarea operațiunilor din România”, se menționează în declarația de presă a PPC privind acordul semnat cu Enel.

Grupul grec promite că toți clienții Enel vor fi deserviți în continuare în condițiile contractuale existente.

Mai mult decât atât, preluarea nu va afecta în niciun fel angajații Enel din România.

”România este o piață importantă din punct de vedere strategic pentru PPC. Odată cu finalizarea achiziției, Grupul PPC își va consolida poziția în regiune și va deveni cel mai mare jucător de pe piața de energie din Europa de Sud-Est. Mai exact, va depăși capacitatea instalată de 11 GW şi va deservi 8,9 milioane de clienți, pe mai multe piețe, cu aproximativ 41 TWh de energie electrică furnizată, 78 TWh distribuiţi şi peste 27 TWh generaţi, în timp ce baza reglementată a activelor (Regulated Asset Base) va ajunge la 4,15 miliarde de euro.

Planurile privind România

Momentan, ne concentrăm pe finalizarea acordului cu Enel, până în al treilea trimestru al anului, şi asigurarea unei tranziţii uşoare pentru toţi clienţii şi angajaţii români.

Compania îşi va continua activitatea în condiţii normale, fără schimbări pentru clienţii sau angajaţii Enel. Clienţii vor fi deserviţi în continuare în condiţiile contractuale existente, conform legislaţiei în vigoare. Preluarea nu va afecta în niciun fel angajaţii Enel din România, care vor fi o parte importantă a planurilor de creştere viitoare, scrie antena3.ro

PPC își propune să continue și să dezvolte ceea ce Enel a construit în ultimii 18 ani în România în materie de energie verde, mobilitate electrică, portofoliu de clienţi şi servicii cu valoare adăugată. Vedem multe oportunități pe piața locală şi intenționăm să investim în dezvoltarea operațiunilor din România”, au declarat reprezentanții PPC, potrivit Ziarul Financiar.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare