sursa foto:  INQUAM Photos/Octav Ganea

Vlad Voiculescu zice ‘pas’: Nimeni nu pleacă după Dacian Cioloș, în noul partid

Liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, le transmite colegilor din partid că nimeni din conducerea filialei Bucureşti şi niciunul dintre reprezentanţii organizaţiei în Parlament, consiliul general sau consiliile de sector nu pleacă în partidul lui Dacian Cioloș, scrie news.ro

 

 

 

Vă transmitem câteva gânduri în lumina anunţului intern al mai multor colegi europarlamentari de a demisiona din partid. Trebuie să recunoaştem că am fost tulburati de vestea plecării lor. Sunt şi rămân prietenii noştri, oameni care au pus umărul la construcţia politică în care suntem astăzi şi la schimbarea României. Vă spunem însă de la început că noi nu plecăm. Nimeni din conducerea filialei Bucureşti şi niciunul dintre reprezentanţii noştri în Parlament, consiliul general sau consiliile de sector nu pleacă. Rămânem aici şi construim mai departe în USR.”, spune Vlad Voiculescu în scrisoarea adresata colegilor din partid.

El arată: ”Partidul acesta va fi aşa cum vom şti şi vom munci să îl construim împreună. Avem procese interne de îmbunătăţit, propuneri interne ale membrilor care trebuie discutate şi o cultură organizaţională încă în formare”.

Voiculescu spune că pentru membrii USR Bucureşti, decizia de a rămâne este o chestiune de responsabilitate faţă de bucureşteni.

”Să nu uităm: 175.000 de oameni au votat USR PLUS la alegerile locale! La Bucureşti am reuşit să lucrăm ca o echipă, la sectoare, la Primăria Generală şi în Consiliul General, indiferent dacă adeziunea iniţială a unuia sau a altuia fusese la USR sau PLUS; Responsabilităţile asumate de noi, aici în filiala Bucureşti, trebuie duse până la capăt, aşa cum am promis celor cărora le-am cerut încrederea. Responsabilitatea noastră este de asemenea faţă de români şi de noi înşine, de misiunea asumată de a schimba în bine ţara asta”, afirmă el.

”Mergem înainte în primul rând prin forţe proprii, nu ne putem baza pe partidele devenite simple agenţii de plasat pile şi relaţii la stat decât circumstanţial şi pe termen scurt; Lupta este lungă şi grea iar neimplicarea şi divizarea din ultimii 30 de ani nu pot fi reparate în câţiva ani de o mână de oameni. E nevoie de mulţi Oameni care să lucreze împreună, cu integritate. Astăzi, USR PLUS este alternativa la cleptocraţia feudală susţinută de FSN pe roşu şi FSN pe galben. Şi asta nu doar la Bruxelles, nu doar la Bucureşti, ci peste tot: în sute de sate şi oraşe, în Parlamentul României şi în Parlamentul European. Nu a fost uşor să construim ceea ce este partidul astăzi. Două cicluri electorale şi o fuziune (încă neterminată) au fost necesare pentru a ajunge aici. Şi ştim cu toţii că este doar începutul”, mai afirmă Vlad Voiculescu, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare