sursa foto:  alephnews.ro

Ieșire a lui Sorin Grindeanu: ‘Pe Lotul 2 din nordul Autostrăzii de Centură a Capitalei (A0) începe etapa de execuție săptămâna viitoare!’

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă că săptămâna viitoare va începe etapa de execuţie pe Lotul 2 din nordul Autostrăzii de Centură a Capitalei (A0). Lucrările trebuie finalizate în anul 2024.

„Pe Lotul 2 din nordul Autostrăzii de Centură a Capitalei (A0) începe etapa de execuţie săptămâna viitoare! Supravegherea aeriană a şantierului, pe care o realizăm permanent în parteneriat cu INCAS, arată că, în acest moment, constructorul român are pregătite stocuri de materiale şi de elemente prefabricate pentru începerea lucrărilor”, a arătat Grindeanu, vineri, într-o postare pe Facebook.

El a enumerat grinzi pentru poduri: 428 bucăţi, prefabricate pentru podeţe: 320 bucăţi, balast: 400.000 mc şi armătură: 3.258 tone.

Grindeanu a menţionat că Lotul 2 al A0 Nord are o lungime de 19 kilometri şi traversează teritoriile administrative ale localităţilor Corbeanca, Baloteşti, Tunari, Dascălu, Ştefăneştii de jos şi Afumaţi.

Potrivit sursei citate, constructorul trebuie să finalizeze lucrările în vara anului 2024.

Pe acest lot urmează să fie construite 9 pasaje, două poduri (peste râul Moştiştea şi râul Pasărea), un nod rutier la intersecţia cu DN 1 Bucureşti – Ploieşti, un nod rutier la intersecţia cu A3 Bucureşti – Braşov, o parcare de scurtă durată, un spaţiu de servicii şi un Centru de Intreţinere şi Control, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare