sursa foto:  Facebook

Ieșire de ultimă oră a premierului Nicolae Ciucă: PNL și-a definitivat astăzi echipa are va continua procesul de dezvoltare și modernizare a României

Președintele PNL și premierul României, Nicolae Ciucă, transmite, într-o postare pe pagina de socializare, că PNL și-a definitivat astăzi echipa care va continua procesul de dezvoltare și modernizare a României în aceste vremuri pline de provocări.

„Partidul Național Liberal și-a definitivat astăzi echipa de conducere, echipă care va continua procesul de dezvoltare și modernizare a României în aceste vremuri pline de provocări.

Echipa unită a PNL transmite semnalul solidarității, al muncii împreună, al construcției în slujba României și întărește legăturile cu elitele intelectuale, profesionale și academice, cu societatea civilă.

Avem nevoie de observațiile, energiile și expertiza tuturor pentru continuarea procesului de modernizare a României.”, spune Nicolae Ciucă.

Astăzi Consiliul Național al PNL l-a ales pe Dan Motreanu în funcţia de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice.

De asemenea, ministrul de Interne, Lucian Bode, a fost instalat drept secretar general al PNL, iar senatorul Virgil Guran a fost ales vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare