sursa foto:  Facebook

Ieșire la rampă a Denisei Rifai: Dacă Băsescu candidează, Nicușor e Pa și Firea rămâne primar general

Jurnalista Denise Rifai prevește că USR-PLUS-PNL va pierde alegerile pentru Primăria Capitalei, în condițiile actuale.

Rifai susține că, dacă PMP e aruncat din alianță, Traian Băsescu poate candida oricând, astfel Nicușor Dan e pa, iar Gabriela Firea rămâne primar al Capitalei.

Scandal Mare de tot Azi la PNL! Pmp e aruncat din alianta. Asta inseamna ca Basescu poate candida oricand, iar daca Basescu Candideaza, Nicusor e Pa si Firea ramane Primar General.

Cam acestia sunt Candidatii Aliantei PNL – USRPLUS. Daca lucrurile raman asa si dupa sedinta de astazi, PNL, cel mai probabil, nu va castiga niciun primar in Capitala si a renuntat la singurul candidat care putea castiga singur un sector. 🙂

Clotilde Armand USR (sectorul 1)
Radu Mihaiu USR (sectorul 2)
Adrian Moraru (PNL sectorul 3)
Simona Spătaru PLUS (sectorul 4)
Cristian Băcanu PNL (sectorul 5)
Ciprian Ciucu PNL (sectorul 6)

Si acum, situatia pe larg.

La sectorul 1, Clotilde Armand este o optiune despre care vom vorbi peste un timp, daca doamna va ajunge primar. Desi ma indoiesc ca totusi va castiga primaria.

La sectorul 2, Cristi Popescu castiga singur primaria sectorului 2; acum, vom vedea in ce varianta va candida Cristi Popescu, daca din partea altui partid sau daca va merge ca independent; in tabara adversa, daca ramane Neculai Ontanu cu sprijinul PSD, va castiga Ontanu.

La sectorul 3 va castiga Robert Negoita, fost PSD – acum alianta cu ProRomania.

La sectorul 4 va castiga Daniel Baluta, PSD.

La sectoarele 5 si 6 – situatia nu e clara si lucrurile se joaca. Si oricum vorbim de primarii inglodate in datorii si cu foarte multe alte probleme.

Ps. Pe surse, Orban spune ca daca acesti candidati pierd alegerile, el se retrage de la sefia partidului. :))) deci Orban joaca cu mandatul de presedinte de partid pe masa!

Eu inteleg doar, ca dupa aceste alegeri, Organizatia PNL Bucuresti, care are 7 voturi in Biroul Executiv al PNL, nu va mai conta deloc!
Iar organizatia PNL era una din cele mai importante organizatii ale partidului.

We will Watch&See!
☀️🙋🏼‍♀️💋📺”, scrie, pe Facebook, Denise Rifai.

Vezi și

EXCLUSIV Scandal monstruos! Omul instalat de Ludovic Orban taie și spânzură după bunul plac

Detalii incendiare despre arestarea momentului din rândul oamenilor de afaceri. Prin ce metodă a fost prejudiciat statul

E oficial! Ministrul Muncii a făcut anunțul: Pensiile au parte de modificări

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare