sursa foto:  cabral.ro

Ieșirea explozivă din mijlocul protestatarilor a lui Tudor Chirilă: Nu ne vom opri…vrem să aflăm adevărul

Solistul trupei Vama, Tudor Chirilă, a fost aseară unul dintre protestatari. Acesta a vorbit despre modul cum a fost desfășurat protestul și de cum s-a simțit făcând din nou parte.

Tudor Chirilă a postat pe pagina lui de Facebook un videoclip în care se afla lângă girofarurile Jandarmeriei ce luminau de zor.

„Vin din Piaţa Victoriei, ca foarte mulţi români în seara asta şi cred că ministrul Carmen Dan ne datorează o explicaţie pentru felul în care a reprimat manifestaţia din seara asta. Am participat la proteste încă din 2017, din februarie. Am fost la proteste într-o seară în care galeriile au venit şi au încercat să deturneze sensul acelei manifestaţii tot prin atacuri violente. Jandarmii atunci i-au izolat, lumea i-a izolat şi a fost o manifestaţie paşnică. (…) Niciodată jandarmii nu au intervenit de o asemenea manieră. Jandarmii nu au intervenit de asemenea manieră decât la ordin în seara asta şi doamna Carmen Dan ar trebui să dezvăluie protocolul comunicării dintre oficialii de rang înalt din Ministerul de Interne şi cei aflaţi în teren şi dispozitive„, a declarat actorul în mesajul video.

În continuare a mai spus că nu dorește ca mesajul lui să nu fie luat ca și cum ar fi impotriva instituției Jandarmeriei, cerând explicații din partea ministrului pentru gazele lacrimogene trase în mijlocul populaţiei.

„Au fost copii, bătrâni, luaţi cu ambulanţa. (…) Nu ne vom opri şi vrem să aflăm adevărul. Este normal să aflăm adevărul vizavi de ce s-a întâmplat!”, a mai precizat muzicianul.

„Am luat şi eu gaze lacrimogene, a luat toată lumea gaze lacrimogene, începând cu 7 seara, nu acum, când violenţele au culminat”, a mai spus solistul.

La final a concluzionat Tudor Chirilă că „Avem dreptul la o explicaţie. Este foarte clar că oamenii au ajuns la capătul răbdării. asta este fără dubii”, ne-au informat libertatea.ro

Vezi și Vești importante pentru milioane de români! Ce apare în noua Lege a Pensiilor

Precizări pentru milioane de români! Reacție EXCLUSIVĂ de la Ministerul Muncii, după declarațiile făcute de ministrul Olguța Vasilescu, la Antena 3!

SURSE! Se pregătește MEGA-tranzacția ANULUI pe piața de retail din România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare