sursa foto:  capital.ro

Ilie Năstase a recunoscut: `Am mințit-o`!

Ilie Năstase a declarat că a mințit când s-a lăudat că a avut 2500 de femei. „Îți recunosc că am avut 2.500 de femei.(…) Și așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum „, a spus tenismenul.

“O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore.

În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei». «Asta am așteptat de la tine!», mi-a zis. Și așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Ilie Năstase. 

Ilie Năstase a avut o viață amoroasă foarte bogată. Tenismenul, cunoscut pentru nonconformismul său și momentele de razvratire, a fost însurat de cinci ori, cea mai recentă relație fiind cu Ioana Simion, arată digisport.ro.

Vezi și:E oficial! Se vor da amenzi de până la 6.000 de lei

EXCLUSIV Nebunie în MAI și MApN! Avalanșă de procese în cazul ‘Secretului ascuns timp de 15 ani’

Un lider USR, făcut praf din interior: ‘A trăit pe banii furați de la statul român

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare