Imaginile care scot la suprafață adevărata față a șoferului drogat care a ucis doi tineri în Vama Veche

Apar noi imagini scandaloase cu Vlad Pascu, șoferul drogat, în vârstă de 19 ani, care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai.

Într-o înregistrare postată pe Reddit, Vlad Pascu se laudă cu banii săi, arătând în fața camerei folii cu mai multe pastile.

„Fac dovada faptului că pe numele meu există în momentul de față business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”, spune Pascu.

Pascu apare în înregistrare împreună cu o tânără care spune: „Oxicodona este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani”.

„Am primit acest video zilele trecute. Este un extras dintr-un livestream vechi al lui Pascu, în care se observă clar ce tip de comportament are… nu înteleg cum poate afirma avocata sa faptul că este la „prima abatere” având în vedere pentru ce este cunoscut. Am incercat să fac o „investigație” pe conturile lui Pascu, însă nu am reușit să aflu cine este fata din video, faptul ca contul său de Instagram a fost șters fiind inoportun. În orice caz, putem presupune ca este iubita sa. Din ce se observă, amandoi au comportamente cel puțin foarte ciudate, fiind vizibil sub influența drogurilor amandoi, făcând abstracție complet de ceea ce spun și arată în video”, spune persoana care a făcut publică înregistrarea.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare