sursa foto:  facebook

În atenția șoferilor! CNAIR a făcut anunțul! Se întâmplă chiar în această noapte

Posibile creşteri ale timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei pentru vehiculele de transport marfă, ca urmare a înlocuirii unor echipamente de comunicaţii, a anunțat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă posibile creşteri ale timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei pentru vehiculele de transport marfă.

„CNAIR SA informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi cu privire la posibilitatea îngreunării traficului vehiculelor de transport marfă prin punctele de trecere a frontierei în noaptea de joi spre vineri, în intervalul orar 00:00 – 02:00, ca urmare a înlocuirii unor echipamente de comunicaţii din centrul de date”, precizează joi compania de drumuri.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sau de pe site-ul acesteia ori de pe pagina dedicată de Facebook. AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare