În premieră! Dezvăluirile lui Tuncay Ozturk: pleacă din România?

Tuncay Ozturk a ales să se mute în România în urmă cu trei ani de zile, când a decis să-și uneasca destinul cu cel al Andreea Marin. Chiar dacă relația dintre cei doi s-a încheiat, fizioterapeutul turc nu are de gând să se întoarcă în Turcia în perioada următoare.

Acesta a pus bazele unei clinici unice în România, Medicine Park și își dedică mare parte a timpului acestui proiect. Cu toate că centrul este unul foarte modern, care oferă soluții pentru mai toate durerile (de la coloană vertebrală la genunchi sau la cap), prețurile sunt accesibile și oamenilor cu venituri medii.

Tuncay a vorbit în exclusivitate pentru bugetul.ro despre cum arată viața lui astăzi și cui îi dedică tot timpul său în ultima perioadă.

Bugetul.ro: Cum e viața ta în România acum și care sunt planurile tale pentru viitorul apropiat? Te vei întoarce în Turcia? Râmâi aici?

Tuncay Ozturk: Am o viață foarte activă în România, dar în momentul de față mă concentrez mult pe clinica mea, Medicine Park pentru că aceasta trebuie să de dezvolte având la bază o fundație solidă. Sunt practic prezent în fiecare colțișor din clinică și sunt atent la absolut toate detaliile. Acum 6 lni, Medicine Park a început să pună la dispoziția clienților toate serviciile de care dispunem, dar eu sunt un perfecționist și vreau ca totul să funcționeze la un nivel excelent. Scopul meu principal îl reprezintă tratamentele de succes pentru pacienți, care trebuie să aibă rezultate maxime la centrul din București. Sau pregătirea pacienților în cele mai mici detalii pentru a merge în Turcia dacă este necesară asistența de acolo.

Pentru mine, absolut orice detaliu este important. De la gustul ceaiului cu care servim pacienții înainte ca ei să intre la tratament, la design-ul sălii de așteptare la creșterea nivelului de empatie al echipei mele față de cei care ne cer ajutorul. Eu sunt prezent peste tot, în toate aceste detalii.

Deci, după cum vezi, viața mea este foarte plină și toate cele prezentate mă țin ocupat întreaga zi. Când am puțin timp liber pentru mine, fac sport, ies la cină sau în oraș cu prietenii. Cred că programul meu arată clar că nu existe semne că mă voi întoarce în Turcia.

Bugetul.ro: Acum doi ani ai pus bazele unei clinici inedite în România, Medicine Park. Ce servicii oferă, mai exact și cum merge astăzi clinica?

Tuncay Ozturk: Când am început totul acum doi ani, am deschis doar un mic centru pentru a putea observa și înțelege exact de anume au nevoie oamenii de aici. I-am ascultat cu multă atenție pe absolut toți pacienții care veneau la mine cu diferite probleme. Pentru că veneam din Turcia, ei mi-au cerut să le găsesc soluții de tratament existente în Turcia. Și pentru că sunt osteopat și fizioterapeut, mi-au cerut să-i ajut să-și rezolve problemele de sănătate, cum ar fi cele legate de coloana vertebrală sau durerile de cap. Le-am notat pe toate și mi-am creat propria strategie de a-i vindeca. Așa am înțeles de ce au nevoie oamenii de aici. De aceea am și avut succes într-un timp foarte scurt în România. Acum pot spune cu mândrie că eu și echipa mea suntem printre cei mai buni de pe piață în acest domeniu. Și avem succes și când vine vorba de turism medical pentru că avem servicii foarte bune la prețuri mici.

Medicine Park funcționează și ca un Centru de Medicină Sportivă și Recuperare. În trecut am lucrat cu cele mai bune centre FIFA, acreditate pe acest domeniu și am vrut să aduc și în România această calitate superioară. De aceea am și lansat Medicine Park în București. Pentru a putea rezolva tot felul de probleme dificile cum ar fi recuperare post operatorie, ortopedie, migrene, dureri de coloană vertebrală, dureri cronice etc.

Bugetul.ro: Ce aduce Medicine Park în plus față de celelalte clinici existente pe piața din România?

Tuncay Ozturk: Există două activități principale la Medicine Park. Una este ortopedie și medicină sportivă. Mi-am început cariera, înainte de a veni în România, într-un centru FIFA  din Turcia, acreditat. Și la momentul respectiv erau numai 21 de astfel de centre în lume acreditate de FIFA. Calitatea muncii de acolo este foarte ridicată și modul de abordare a fiecărei accidentări în parte este inedită, complet diferită față de a clinicilor normale de profil. Eu am adus la clinica mea tot ceea ce am învățat acolo. Când pacienții vin la centrul pe care îl conduc, simt singuri diferența tratamentelor aplicate. Pentru mine și pentru Medicine Park în general este foarte important feedback-ul pacienților și mai întâi de toate investigarea problemei pe care o au. Toți pacienții care intră în clinică trec pe la mine. Eu mă asigur că totul merge perfect pentru fiecare. Eu și echipa mea lucrăm pe bază de rezultate.

În fiecare lună, facem statistici legate de problema respectivă de sănătate. Vrem să măsurăm îmbunătățirea în urma tratamentului sau ce nu merge bine. De exemplu acum avem rezultate excelente pe problemele legate de coloană vertebrală și dureri de cap. Până acum, 90% din pacienți au fost tratați cu rezultate perfecte. Este o rată de succes foarte bună. Și asta este foarte important. Cam dupa 4-5 ședințe de tratament se văd rezultatele.

Turismul medical este o altă zonă pe care ne concentrăm, dar care răspunde unei alte nevoi acute a oamenilor. Sunt oameni care vin la noi pentru că vor o a doua opinie din altă parte. Este vorba despre cazuri dramatice din domeniul oncologiei sau din alte zone.

Deci sunt două principii esențiale pe care mă bazez în munca mea: unul este empatia și repet asta mereu și echipei mele. Le spun să privească fiecare pacient în parte ca și cum ar fi mama sau tatăl sau sora sau cineva foarte apropiat și să găseacă o soluție pentru el. Numai procedând așa putem înțelege psihologia lor. Al doilea principiu este să nu refuzăm pacienți. Să ne forțăm și să găsim soluții pentru ei. Dacă nu le avem noi, să le găsim în Turcia, dar să fie accesibile pentru pacienții români.

Bugetul.ro: Având în vedere multitudinea de avantaje cu care veniți pentru clienți, cum sunt prețurile? Își poate permite oricine să vină la Medicine Park sau trebuie să aibă venituri peste medie?

Tuncay Ozturk: Când am deschis Medicine Park, mi-am dorit să ofer servicii de foarte bună calitate, dar la un preț accesibil. Așa că am făcut o cercetare de piață mai întât și am stabilit un tarif corect pentru serviciile pe care le oferim, dar astfel încât să-și poată permite oricine. Când vin pacienții la clinică, se așteaptă la prețuri extrem de mari și sunt surprinși că lucrurile nu stau deloc așa. Prețurile sunt mai mici decât se așteaptă ei.

De exemplu, pentru sesiunile de tratament recuperator pentru probleme ale spatelui sunt necesare în jur de 10-15 ședințe ,dar noi face în jur de 4-5 pentru că recurgem la metode speciale. Deci pacientul face și economie de timp și de bani. Din acest motiv, oamenii obișnuiți frecventează Medicine Park și beneficiază de serviciile noastre de calitate înaltă. Oamenii își dau seama de calitatea serviciilor și de faptul că suntem foarte accesibili și din acest motiv pot să-ți spun că deși abia acum 6 luni am deschis centrul, avem nevoie deja de unul mai mare.

Reveniți și mâine pentru partea a doua a interviului cu Tuncay Ozturk, în care ne vorbește despre lecția sa de viață… ce a învățat el și ce vă recomandă și vouă.

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.