sursa foto:  adevarul.ro

Încă o bombă sexy în Guvern! Fără număr să fie că doar sunt pe banii noștri

Programul de guvernare al PSD este de-a dreptul utopic și poate provoca prejudicii pentru România pe termen lung. În mare, acesta se bazează pe pomeni electorale și măriri de salarii, care în realitate sunt dedicate doar unei anumite clase de bugetari.

De altfel primii beneficiari ai legilor guvernamanetale cu privire la salarii sunt chiar parlamentarii, care au ajuns să încaseze lunar aproximativ 10.000 de euro.

O altă categorie protejată a PSD este cea a divelor sexy, toate parcă trase la indigo. Absolvente ale unor facultăți din cadrul Universității Spiru Haret, care nu au de obicei legătură cu domeniul în care sunt angajate, acestea sunt legate de câte cel puțin un politician cu nume sonor și câștigă salarii mari de la stat. Sunt recoamdate de obicei de același talent… profesional desigur.

Vezi și Pe banii noștri! Diva sexy salariu uriaș la ASF – vezi detalii care te vor enerva la culme

O nouă tânără pe această listă este Larisa Popa (30 ani). Ea este martor în dosarul Vâlcov din calitatea de proprietară a unei galerii de artă, despre care procurorii consideră că ar fi deţinută indirect chiar de Vâlcov.

Pentru necunoscătorii domnul menționat este cel cu tablourile prin pereți, anchetat de DNA pentru fapte de corupție și prejudicii de milioane de euro. Același Vâlcov este și evaluatorul lui Grindeanu, el dând verdictul că premierul trebuie să plece fiindcă nu a aplicat programul utopic.

Revenind la domnișoara Larisa. Aceasta este din Slatina, Olt și a absolvit Școala Postliceală Medicală, iar apoi Facultatea de Marketing din cadrul Universității „Spiru Haret”. CV-ul Larisei Maria Popa conţine un titlu de Miss Universe România, obţinut în 2011, dar şi un loc de muncă într-un centru de înfrumuseţare.

„Slătineanca Larisa Maria Popa (30 de ani), martor într-unul dintre dosarele în care fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov este judecat pentru fapte de corupție, a fost numită, la finalul lunii iunie, în funcția de administrator provizoriu al companiei Telecomunicații CFR SA, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor”, dezvăluie PressOne.

Mai mult, continuă sursa citată, „Larisa Popa figurează pe site-ul Ministerului Agriculturii drept consilier personal al secretarului de stat Alexandru-Dănuț Potor”. Contactat de PressOne, acesta a explicat că Laria Maria Popa nu a fost angajată prin concurs, ci adusă în instituţie chiar de el.

Așadar iată că domnișoara a reușit ca în salonul de înfrumusețate să învețe și despre transporturi și despre agricultură atât de bine încât acum le poate face pe-amândouă deodată. Probabil experiența ei în tablouri a fost definitorie la interviul de angajare. Cu siguranță poate purta oricând o discuție pertinentă cu ministrul Daea despre rolul oilor în societatea românească.

În cazul în care vă întrebați… aici sunt banii dumneavoastră!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare