sursa foto:  flux24.ro

Incendiar! Ce bani ar ASCUNDE „UMBRA” lui Liviu Dragnea

La toate declarațiile de presă ale liderului Partidului Social Democrat și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, această persoană este tot timpul prezentă.

După cum se vede și în poza de mai jos, Anca Alexandrescu e tot timpul în spatele șefului PSD, când acesta din urmă are presa în față.

dragnea alexandrescu

Până acum câteva zile, statutul ei avea și caracter oficial: era consilier la cancelaria președintelui Camerei Deputaților.

anca alexandrescu camera deputatilor

Nu avea și declarație de avere depusă, dar asta e o chestiune secundară. Azi, însă, Alexandrescu e dispărută din peisaj, puteți verifica aici. De declarație de avere nici nu mai poate fi vorba. Probabil ca să nu ne speriam: în numai patru luni și doar de la o singură firmă, Anca Alexandrescu a încasat peste 114.000 de lei. De la Rompetrol (KMGI – adică KazMunay Group International), consiliera lui Dragnea nu ne-a zis cât a luat. Și nici de la muribunda de stat IOR (care numai anul trecut a avut pierderi de 1,5 milioane de lei), unde a fost membru în CA până în noiembrie 2016 (ce e drept, nu înțelegem cum a supraviețuit ea acolo, la firma statului, pe mandat al guvernării tehnocrate, dar treacă; sau nu?), scrie prisacariu.ro.

alexandrescu avere

Sursa foto: prisacariu.ro

Vezi și Mesaj EXPLOZIV al comisarului Traian Berbeceanu pentru cei care fac Legile Justiției! Cum a ajuns să primească jumătate din salariu

EXCLUSIV! Lovitură de teatru! Unul din oamenii de bază ai premierului Tudose și-a dat demisia

Detalii mai puțin știute despre procurorul care l-a „EXECUTAT” pe Dragnea! Colaborarea care va naște sute de controverse

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.