sursa foto:  facebook

EXCLUSIV! Lovitură de teatru! Unul din oamenii de bază ai premierului Tudose și-a dat demisia

Președintele PSD, Liviu Dragnea a fost astăzi chemat la DNA și din nou spiritele s-au încins la maxim. În acest context, în care întreaga atenție publică a fost concentrată pe acest subiect, avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorofic al premierului Mihai Tudose, i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea.

În replică, secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ștefănescu i-a dat termen lui Mihai Tudose până joi să-l demită pe Piperea pentru ”tupeul” său de a-i cere demisia președintelui PSD.

Doar că celebrul avocat a fost mult mai rapid și și-a înaintat deja demisia, precizând în exclusivitate pentru bugetul.ro că nu dorește să ocupe abuziv agenda publică, mai importante fiind legile justitiei și codul fiscal, unde premierul are foarte multe de comunicat public. Acesta  a mai spus că vrea să-i lase premierului deplina libertate de a urma programul public stabilit din timp.

Citește și…

Detalii mai puțin știute despre procurorul care l-a „EXECUTAT” pe Dragnea! Colaborarea care va naște sute de controverse

Giganții din retail se dau pe brazdă: Un alt colos a anunțat creșteri salariale, în urma modificărilor fiscale

Veste bună pentru mii de salariați: Ei vor avea impozit zero pe venit-Anunț important făcut de Liviu Dragnea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare