sursa foto:  Facebook

Mesaj EXPLOZIV al comisarului Traian Berbeceanu pentru cei care fac Legile Justiției! Cum a ajuns să primească jumătate din salariu

În ziua în care procurorii DNA au început anchetarea penală a liderului PSD, Liviu Dragnea, într-un nou dosar de corupție, comisarul Traian Berbeceanu a făcut un apel la cei care fac Legile Justiției.

Fostul șef al BCCO Alba a dezvăluit că a ajuns să primească jumătate din salariul care i se cuvenea, pe baza unui dosar falsificat, costituit pe probe contrafăcute, în timp ce politcienii sunt lăsați să ocupe funcții importante, chiar dacă sunt urmăriți penal.

„Voi, ăştia de o ardeți toată ziua cu „legile justiției” v-ați gândit vreodată să prevedeți acolo, undeva, că ăia condamnați penal să nu mai poată să ocupe demnități publice în țărişoara asta? Dar să stipulați pe undeva că cei față de care s-a început urmărirea penală, ori au fost chiar trimişi în judecată să fie suspendați din funcțiile deținute, până la pronunțarea unei hotărâri definitive, v-ați gândit?
De ce voi puteți, condamnați fiind ori cercetați în diferite faze procesuale, să ocupați funcții importante taman în legislativul țării, ori să fiți miniştri, preşedinți de consilii județene sau primari?
De ce, în timpul ăsta, un polițist, procuror sau judecător, odată cu trimiterea în judecată este suspendat din funcție, iar voi ba?

Vezi și Stenograme incendiare în cazul Berbeceanu! Cu cât ar urma să fie despăgubit celebrul comisar

Acum patru ani de zile am fost arestat, nevinovat fiind! Am fost trimis în judecată în baza unui dosar falsificat, construit pe probe contafăcute, în modul cel mai barbar, cel mai ordinar! Am fost achitat în primă instanță de Înalta Curte de Casație şi Justiție şi aştept finalizarea procesului.

Vezi și Mărturisiri CUTREMURĂTOARE ale comisarului Berbeceanu: „Voiau să mă umilească și să mă chinuie, cât mai mult!”

Dar în tot timpul ăsta am fost suspendat din funcție şi am primit mai puțin de jumătate din salariul care mi se cuvenea.
Şi în tot timpul ăsta v-am văzut pe voi, unii condamnați definitiv, alții cercetați penal şi trimişi în judecată, cum beneficiați de tratament preferențial față de mine, cum conduceți mai departe parlamentul, ministere, consilii județene sau primării!
Păi cum vine asta, voi ăştia care o ardeți cu „legile justiției”?! Cum vine asta, luptători pentru dreptate ce vă pretindeți a fi? Cum era aia cu „egalitatea în fața legii”?
Dacă vreți să fiți credibili, ia reglementați şi asta că mă simt discriminat!…dă-vă…”, a scris Traian Berbeceanu, pe o rețea de socializare.

Vezi și EXCLUSIV! Lovitură de teatru! Unul din oamenii de bază ai premierului Tudose și-a dat demisia

Detalii mai puțin știute despre procurorul care l-a „EXECUTAT” pe Dragnea! Colaborarea care va naște sute de controverse

Giganții din retail se dau pe brazdă: Un alt colos a anunțat creșteri salariale, în urma modificărilor fiscale

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.