sursa foto:  Facebook

Incendiu devastator într-un mare parc de distracții. Apartamentele din apropiere au fost evacuate

Luni dimineață, un incendiu de proporții a izbucnit în cel mai mare parc de distracții din Suedia, situat în orașul Goteborg. Clădirile aflate în vecinătate au fost evacuate de autorități. 

În dimineața zilei de luni, 12 februarie 2024, într-un de distracții din orașul suedez Goteborg a izbucnit un incendiu devastator. Potrivit autorităților suedeze, flăcările s-au extins în special la o nouă zonă acvatică încă neaccesibilă pentru public.

(NU RATA: Toți șoferii trebuie să știe asta! Ce documente trebuie să aibă în mașină conducătorii auto pentru a evita amenzi usturătoare)

Incendiu de proporții într-un parc de distracții din orașul Goteborg

Parcul acvatic face parte dintr-un proiect de extindere a acestui parc tematic din orașul Goteborg. Acesta urma să fie inaugurat pentru public chiar pe parcursul acestui an. Imaginile difuzate de presa locală au arătat flăcările care distrug un tobogan acvatic şi o mare coloană de fum negru care se ridică deasupra orașului.

Din fericire, nu au fost raportate victime în urma incendiului. Totuși, din cauza fumului dens, autoritățile le-au cerut persoanelor din apropiere „să rămână în locuinţe şi să închidă uşile, ferestrele şi sistemele de ventilaţie”. Totodată, imobilele din apropierea parcului de distracții au fost evacuate de polițiștii suedezi. Momentan nu se știe din ce cauza a izbucnit incendiul, sau dacă acesta a fost provocat de o mână criminală.

Reprezentanții parcului de distracții au emis un comunicat oficial în care au confirmat izbucnirea incendiului.

„Un incendiu de proporţii a izbucnit la parcul acvatic Liseberg Oceana (…) Incendiul a început la una dintre atracţiile acvatice din afara clădirii şi apoi s-a extins în toată clădirea”, au precizat reprezentanţii Liseberg Oceana într-un comunicat.

(VEZI ȘI: Noua metodă de înșelăciune online care a apărut în România. Avertismentul poliției pentru utilizatorii aplicațiilor mobile de socializare)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare