sursa foto:  bazarmedia.ro

Încep jocurile de culise în PNL? Virgil Guran: ‘Mi se pare ciudat că, acum, înainte de congres, să înceapă să se instrumenteze aceste dosare’

Virgil Guran, liderul senatorilor PNL, susține că are informații legate de o plângere penală înaintată de persoane necunoscute împotriva sa. 

„Câțiva colegi de-ai mei, care probabil au niște dosare, dar de câțiva ani de zile. Mi se pare ciudat că, acum, înainte de congres, să înceapă să se instrumenteze aceste dosare”, spune senatorul liberal.

Virgil Guran susține că are informații legate de faptul că cineva a fost pus să-i facă plângere penală.

„Am informații clare ca cineva a fost pus să îmi facă plângere penală pe o prostie. Probabil că o sa fiu chemat, există o plângere penală împotriva mea făcută de niște oameni pe care nu i-am cunoscut în viața mea. Chiar vreau să văd cine i-a împins pe acei oameni să facă această chestie chiar acum”, a declarat Virgil Guran, în direct, la Realitatea Plus

Deputatul USRPLUS Cristian Siedler a declarat, pentru REALITATEA PLUS, că oricine poate delcara orice, pentru că acuzațiile trebuie să fie dovedite.

„Cu toată liniștea putem ignora orice declarație. Dacă nu se dovedește nimic, e doar bla bla. Dacă este adevărat, atunci e grav”, spune Sideler.

Deputata PSD, Mirela Adomnicăi consideră că astfel de acuzații, venite mai ales din partea liderului senatorilor PNL, trebuie luate în seamă.

„Nu putem considera „bla bla” astfel de declarații. Am văzut că se fac preisuni din interor. Ce spun oamenii care văd că un senator face astfel de acuzații, iar organele abilitate ale statului nu fac nimic. Ce mesaj este trimis? PSD a tot sesizat probleme precum „pelerinajul” primarilor PNL pe la Palatul Victoria, imaginile cu președintele PNL Prahova, care și-a arătat imediat susținerea pentru Cîțu după ce a avut probleme. Apar, așa în public, niște date din dosare instrumentate de DNA”, acuză parlamentarul social democrat, informează realitatea.net

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare