sursa foto:  gandul.info

Începând de luni, 20 noiembrie, se pune lacătul pe unul dintre cele mai cunoscute supermarketuri din Capitală!

Unul dintre cele mai cunoscute supermarketuri din Capitală se închide începând de luni, 20 noiembrie 2023.

Este vorba despre supermarketul Carrefour din Drumul Taberei, fost Billa.

În anul 2015, francezii de la Carrefour au preluat supermarketurile Billa, aparținând grupului german Rewe. La acel moment, Carrefour a preluat și Billa Drumul Taberei, al doilea cel mai vechi supermarket Billa din București, informează Economica.net.

Ulterior, acesta a devenit Carrefour Market. Din 20 noiembrie, celebrul supermarket va fi închis pe termen nelimitat, dat fiind că proprietarul clădirii va dezvolta un alt proiect în acel loc, au informat, pentru surse citată, reprezentanții Carrefour.

Ce a transmis Carrefour România:

„În ceea ce privește magazinul Carrefour Market de pe Str. Brașov nr. 23A, București, întrucât proprietarul clădirii, în care Carrefour România este chiriaș al spațiului de vânzare, urmează să dezvolte un nou proiect în viitorul apropiat, magazinul se va închide pe o perioadă nelimitată începând cu data de 20 noiembrie.

Rămânem aproape de clienții din cartierul Drumul Taberei, oferindu-le posibilitatea de a-și efectua cumpărăturile zilnice și săptămânale în cadrul magazinului Carrefour Market Chilia Veche, deja cunoscut de șapte ani locuitorilor din zonă, situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos față de locația din Strada Brașov nr 23A”.

La final de octombrie, Carrefour a finalizat preluarea magazinelor Cora

Carrefour a anunțat, la finalul lunii octombrie a.c., finalizarea tranzacției cu Grupul Louis Delhaize și preluarea tuturor activităților brandului Cora din România. În plus față de cele 10 hipermarketuri și 9 magazine de proximitate, Carrefour devine și angajatorul celor peste 2000 de lucrători care au asigurat activitatea Cora în România.

În perioada următoare, hipermarketurile și magazinele de proximitate nou achiziționate vor intra într-un proces treptat de rebranding, care urmează să fie finalizat la sfârșitul anului 2024, a transmis Carrefour.

Tranzacția anunțată în luna aprilie a acestui an a fost aprobată de către Consiliul Concurenței la finalul lunii octombrie 2023.

„Ne pregătim să încheiem anul 2023 cu o achiziție importantă pentru compania noastră și să intrăm în noul an cu un plan foarte bine pus la punct de integrare a tuturor magazinelor Cora. Echipa noastră se va mări cu peste 2000 de noi colegi, iar în perioada următoare ne vom concentra pe integrarea noilor membri în universul nostru. Primul nostru obiectiv comun va fi să le asigurăm clienților noștri cea mai bună experiență Carrefour pe durata întregului proces de integrare. Cele două echipe vor colabora pentru a le oferi tuturor consumatorilor cea mai bună experiență în magazinele noastre pe tot parcursul procesului de transformare a acestora. Le mulțumesc partenerilor, furnizorilor și clienților noștri pentru încrederea pe care ne-o oferă în fiecare zi și pentru sprijinul oferit în următorul an”, a declarat Julien Munch, CEO Carrefour România.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare