sursa foto:  apuseni.info

Începe de azi! ANAF dă drumul la angajări!

Șeful ANAF, Lucian Heiuș, a anunțat, la finalul anului trecut, că Agenția Națională de Administrare Fiscală va face angajări-record în acest an.

Astăzi ANAF a anunțat că scoate la concurs peste 100 de locuri de muncă. Perioada de înscriere a început deja și va ține până spre jumătatea lunii viitoare, prima probă, cea scrisă, fiind programată pentru 27 aprilie 2023.

Dosarele de înscriere se depun până pe 12 aprilie

Depunerea dosarelor de înscriere pentru concurs are loc în perioada 24 martie – 12 aprilie 2023, acestea fiind depuse la sediul ANAF din str. Apolodor, nr. 17, sector 5, București.

Într-o primă fază, în perioada 13 – 21 aprilie, va avea loc selecția dosarelor de concurs. Apoi, pentru cei admiși la selecție, proba scrisă este programată pe 27 aprilie, la ora 10:00 (locul de desfășurare va fi anunțat ulterior).

Proba de interviu se va derula în termen de maximum cinci zile lucrătoare după proba scrisă (adică până la 5 mai), pentru cei care au obținut cel puțin 50 de puncte la proba scrisă (data, ora și locul vor fi afișate odată cu rezultatele finale ale probei scrise), scrie Româniatv.net.

Informații mai multe despre concursul organizat de ANAF (condiții, acte necesare, bibliografie și tematică etc.) pot fi găsite în pagina dedicată de pe www.anaf.ro (se selectează „Toate județele” și apoi se apasă butonul „Caută” – documentele legate de concurs sunt datate 24 martie 2023).

Salarii și de 10.000 de lei

Detaliile financiare ale celor peste 300 de posturi disponibile la DRFP nu se cunosc, veniturile fixe fiind suplimentate de sporuri şi prime în funcţie de cuantumul amenzilor date. Potrivit datelor, la ANAF un consilier ia între 7000 și 10.000 lei pe lună și un sport de 1.100 – 1.500 lei pe lună.

Dacă vrei să te pregătești pentru un eventual interviu în cadrul structurilor Agenției Național de Administrare Fiscală, există o tematică și o bibliografie destul de stufoase pe care le găsești aici.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare