sursa foto:  www.economica.net

INCREDIBIL! McDonald’s închide primul restaurant din România! Care este motivul

Brandul american McDonald’s se află de 20 de ani în România, perioadă în care niciodată nu închisese vreun restaurant pe meleagurile țării noastre. 

Acum, celebra companie americană este nevoită să tragă obloanele la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din București – McDonald’s Obor.

Potrivit capital.ro, motivul ar fi nereușirea prelungirii contractului cu proprietarul clădirii în care funcționa.

Vezi și Ce om de afaceri își vinde mall-ul la jumătate de preț – doar 15 MILIOANE de euro!

„Da, Obor s-a închis. Este vorba despre un contract de închiriere ajuns la scadenţă, pe care nu l-a reînnoit. Nu ne-am înţeles la partea financiară şi la durata contractului. McDonald’s nu închiriază decât pe termene foarte lungi, durata uzuală a contractelor noastre d eînchiriere este de 20 de ani.

Este adevărat că era unul din restaurantele din România cu cei mai mulţi clienţi şi cel mai bun vad. Încercăm să atragem clienţii către noul restaurant pe care îl deschidem în Veranda Mall, tot în zona Obor. În momentul de faţă, da, această zonă nu este deservită de niciun alt restaurant din lanţul nostru. Cel mai apropiat este la Colentina”, a declarat Danie Boaje, directorul McDonald’s România, pentru sursa citată.

Magazinul Bucur Obor este administrat de firma Amadeus Grup, acţionarii principali ai acesteia sunt oamenii de afaceri Laurenţiu Postovaru şi Gelu Manea.

Vezi și Ce face un personaj cheie al Mossad în România?

             Secretele MILIARDARULUI Ion Țiriac. Intră în politică? Ce va face cu averea sa?

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare