sursa foto:  Facebook

Inedit! Rareș Bogdan îi dă peste cap planurile lui Dragnea

Realizatorul TV, Rareș Bogdan, a dezvăluit ce se află în spatele înțelegerii lui Liviu Dragnea cu UDMR și ce va sacrifica liderul PSD pentru ca UDMR să susțină moțiunea de cenzură.

Prezentatorul a declarat, într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv, că un proiect de lege care viza statutul minorităților a fost scos din sertar cu această ocazie și aruncat în jocul politic.

”La Camera Deputatilor a fost depus proiectul privind statutul minoritatilor nationale, care sta in sertarele parlamentarilor din 2005. Popoescu Tariceanu, pe atunci premier, al Romaniei, isi dorea sa treaca pentru ca avea anumite promisiuni pe care le facuse la Budapesta”, a declarat Rares Bogdan.

Vezi și Previziune sumbră despre viitorul lui Grindeanu: „În oricare situație…”

Potrivit Aktual24, Liviu Dragnea va oferi Ardealul pentru această moțiune de cenzură.

Realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere” a precizat că vom vedea un statut special atât pentru minorități, cât și o zonă cu statut special după model Kosovo.

”Asa cum arata astazi proiectul de lege si proeictul privind administratia publica locala si acel prag de 10%, care practic va scadea de la 20% in cazul limbii maghiare in administratie, si care va introduce obligativitatea pe unitatile administrativ teritoriale sa fie afisat steagul secuiesc, vom vedea un statut special atat pentru minoritati, cat si o zona cu statut special de tip Kosovo. Dragnea si Tariceanu, din dorinta de a darama guvernul, explodeaza Ardealul cu inconstienta”, conchide realizatorul TV.

Vezi și Declarația momentului! Ce funcție va ocupa Sorin Grindeanu

Detalii incendiare! Cine este Sorin Grindeanu și pe cine a înșelat în ascensiunea sa politică

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ
 • victor ionescu

  Am vazut si eu cateva minute din emisiunea penibilului asta..Asta se comporta de parca UDMR-ul n-ar mai fi fost la guvernare de 15 ani :))))) ..Plus ca acum linge dosul lui Ponta pe care acum 2 ani il scuipa..

 • Gheorghe Dragan

  ce dracu se pierde ca ardelenii pusi la conducere sau comportat lamentabil. boc, rus, dancu, iohan, sunt cateva exemplare care au dovedit de ce sunt capabili ardelenii ajunsi sefi.

  • victor ionescu

   Plus ca jumatate din clujeni vor autonomie… si in marea lor majoritate sunt romani..

 • Victor L Goliac

  Romania este de vanzare ! Toti vand tara asta ca si cum ar fi a lor !
  Nu va e rusine politicieni mincinosi !

 • herodot1

  Dragnea – TRĂDĂTOR !!!!

 • Brandon

  Băi, tembelilor, acum era momentul să iesiţi in piata victoriei și sa protestaţi impotriva udmr-ului, sau mai precis impotriva acelei hotărâri care se va materializa miercuri, in parlament, prin acceptarea, in schimbul votului, a tuturor doleanţelor aberante ale maghiarilor ! Sau vă convine pierderea, în final, a Transilvaniei, și, la anul, in loc sa ‘sărbătorim’ Marea Unire, o vom ‘comemora’ !

 • · KHALIDASSA ·

  ::: ::: :::

  Rareş Bogdan e sekuristul potăii şöröşe (iohanise !)

  Raerş Bogdan ne dă lecții de patriotism ???

  patriotism de lepră , de vândut . de lustruitor de clănți de ambasăzi , cotețe şi dughene înțesate cu spioni şi sabotori .

 • · KHALIDASSA ·

  ::: ::: :::
  PNL-ul calp – trădar şi popular – se va înprăbuşi în țăndări şi-n mormane de ruine . Va fi-ngopat în maldăr de moloz şi-n cioburi colțuroase , otrăve . Abia atunci se va-nfrăți cu țărăniştii lui căposu . După model de „sfinți” manii şi mialaci . Hai să vedem dacă-i salvează van rompuii decrepiți dedimpreună cu baroşii cei escroci , apucători . Cu junkărşii cei trândavi . Cu tot ce ie potaie detrakată , şöröşă şi altoită cu năpârkă de popor . Hai să vedem dacă fascistul donald tusc e vrăjitor . Că dacă ie , atuncea sigur mi ți-i înviază ca pe kristos din gropi de morți , din cocini . Din cotețe de găini .

  :::

  în imagine se arată PNL-ul (în schilodeală , în paralizie . în şchiopeli) . curând va zace-n cârji şi-n cărucioare cu rotile (pentru ologi şi damblagii) https://uploads.disquscdn.com/images/70b40824d0ac1577ef14e4771b7e485df6aa941b45f793fa2f844588eb40da77.jpg

  ⇓ ⇓ ⇓

 • Corneliu Dumitrscu

  tot ce spune acest martafoi de o prostie alarmanta,este scris in birourile sri.prietenii stiu de cine.bai vacarus de la cluj,adevarul este ca noul guvern psd-alde,va termina si pe voi,dar si pe javra urit mirositoare ctp.asta este groaza voastra.


articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.