sursa foto:  Facebook

Inedit! Rareș Bogdan îi dă peste cap planurile lui Dragnea

Realizatorul TV, Rareș Bogdan, a dezvăluit ce se află în spatele înțelegerii lui Liviu Dragnea cu UDMR și ce va sacrifica liderul PSD pentru ca UDMR să susțină moțiunea de cenzură.

Prezentatorul a declarat, într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv, că un proiect de lege care viza statutul minorităților a fost scos din sertar cu această ocazie și aruncat în jocul politic.

”La Camera Deputatilor a fost depus proiectul privind statutul minoritatilor nationale, care sta in sertarele parlamentarilor din 2005. Popoescu Tariceanu, pe atunci premier, al Romaniei, isi dorea sa treaca pentru ca avea anumite promisiuni pe care le facuse la Budapesta”, a declarat Rares Bogdan.

Vezi și Previziune sumbră despre viitorul lui Grindeanu: „În oricare situație…”

Potrivit Aktual24, Liviu Dragnea va oferi Ardealul pentru această moțiune de cenzură.

Realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere” a precizat că vom vedea un statut special atât pentru minorități, cât și o zonă cu statut special după model Kosovo.

”Asa cum arata astazi proiectul de lege si proeictul privind administratia publica locala si acel prag de 10%, care practic va scadea de la 20% in cazul limbii maghiare in administratie, si care va introduce obligativitatea pe unitatile administrativ teritoriale sa fie afisat steagul secuiesc, vom vedea un statut special atat pentru minoritati, cat si o zona cu statut special de tip Kosovo. Dragnea si Tariceanu, din dorinta de a darama guvernul, explodeaza Ardealul cu inconstienta”, conchide realizatorul TV.

Vezi și Declarația momentului! Ce funcție va ocupa Sorin Grindeanu

Detalii incendiare! Cine este Sorin Grindeanu și pe cine a înșelat în ascensiunea sa politică

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare