sursa foto:  news.ro

Informații despre familia lui Raed Arafat! Cu ce se ocupă și unde locuiește

Raed Arafat este cel mai prezent personaj din sănătatea românească, fiind fondatorul SMURD, cel mai bun serviciu de urgență din România.

Puțini știu însă că Raed Arafat provine dintr-o familie înstărită și a venit din Palestina la începutul anilor 90 pentru a studia și practica medicina în țara noastră. Raed Arafat a absolvit cu succes facultatea și și-a mulțumit părinții, însă aceștia au trăit toată viața în lux.

Potrivit huff.ro sunt părinții lui Raed Arafat foarte înstăriți, mama sa are 82 de ani și trăiește într-o vilă de lux în orașul Nablus din Palestina. Aceștia dețin foarte multe afaceri imobiliare și o fostă fabrică de săpun, care acum a fost transformată de familia Arafat în muzeu.

Fabrica de săpun și-a încetat activitatea acum mai bine de șapte zeci de ani, Daud Arafat, tatal lui Raed Arafat, a ținut cu dinții de locație și a reușit să o transforme într-un muzeu cultural.

Mama șefului SMURD locuiește într-o vilă de lux care este trecută și în declarația de avere a secretarului de stat.

Atât mama cât și tatăl lui Raed Arafat și-au dorit ca Raed Arafat să conducă afacerile familie, dar fiul lor era mult prea pasionat de medicină și a fost atât de curajos încât a ales România să studieze medicina. După ce a terminat s-a specializat și-n serviciile de urgență, iar mama lui a fost mândră de reușitele sale în țara noastră.

Vezi și:Senatul a decis! La ce vârstă poate ieși la pensie această categorie de angajați

Combinație liberală: Din stomatolog de comună, a fost ‘cocoțată’ șefă de spital!

Statul german părtaș la momentele de groază prin care trec muncitorii români din industria cărnii. ‘Nu sunt vreun secret de stat. Cu toții le cunosc’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare