sursa foto:  adevarul.ro

Combinație liberală: Din stomatolog de comună, a fost ‘cocoțată’ șefă de spital!

O numire total neașteptată a avut loc zilele trecute. Verișoara prefectului de Vrancea, Gheorghiță Berbece, instalat în funcție de premierul Ludovic Orban, a ajuns șefă interimară de spital, în condițiile în care până acum lucra ca medic stomatolog într-o comună vrânceană. 

Mai exact, Elena Codruța Mihalache, medic stomatolog la Păunești, în vârstă de 35 de ani, a fost numită la conducerea Spitalului Județean Focșani. Numirea a fost confirmată pentru presa locală de directorul medical al spitalului, penelistul Gabriel Negoiță.

Numirea are loc după ce vineri, echipa condusă de colonel medic Keresztes Alexandru, formată din medic Andoni Bianca-Ramona, locotenent-colonel Ceaușu Adrian și locotenent-colonel Vulpe Andrei-Ciprian, și-a încheiat misiunea la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani, după cum a anunțat oficial MApN, citat de monitoruldevrancea.ro.

Fiul prefectului Berbece, din ajutor de șef de post, a ajuns consilier în MAI

În luna aprilie titram: „Nepotismul lovește Ministerul de Interne! Din ajutor de șef de post, fiul unui prefect instalat de Ludovic Orban, propulsat consilier la vârful MAI”.

Ei bine, și acolo a fost vorba de același Gheorghiță Berbece, prefectul de Vrancea.

Iulian Berbece, fiul prefectului de Vrancea, Gheorghiță Berbece, a ajuns, din ajutor de șef de post la Vulturu, consilier al secretarului de stat în MAI, Pompiliu Norocel Stroe, fost consilier județean PNL.

Iulian Berbece, fiul prefectului de Vrancea Gheorghiță Berbece, a ajuns din ajutor de șef de post la Vulturu pe funcția de consilier al secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Pompiliu Norocel Stroe. Este vorba de agentul Iulian Berbece, angajat în cadrul IPJ Vrancea în anul 2017 și trimis ajutor de șef de post în comuna vrânceană Vulturu. Imediat după ce fostul consilier județean PNL, Pompiliu Norocel Stroe, a fost numit secretar de stat, de la MAI a fost solicitată detașarea agentului de poliție Iulian Berbece pe funcția de consilier al secretarului de stat mai sus amintit”, scria presa locală.

Vezi și EXCLUSIV Ordin de retragere a Poliției de pe străzi! Au dispărut echipajele fixe (foto)

Codul Muncii are parte de modificări! Anumiți români vor avea parte de ajutor financiar

Document. Omul uns în funcție de Ludovic Orban, Angajament cu Securitatea!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare