sursa foto:  YouTube.com

Ioana Ginghină: ‘Este de bun simț să porți mască și să păstrezi distanța. Ce e așa de greu?’

Actrița Ioana Ginghină, printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook își arată îngrijorarea privind modul în care sunt aplicate măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirusului SARS-CoV-2.

 

”Stau cu copilul în brațe și mă gândesc în ce țară trăim.

Citesc știrile din țară și mă îngrozesc cum cresc, pe zi ce trece cazurile de COVID, cum oameni care sunt găsiți pozitivi pleacă din spitale și iresponsabili intră în contact cu alți oameni, nepasatori la sănătatea celor din jur.

Țări din Europa ne-au închis granițele, Grecia ia măsuri din ce în ce mai drastice,  iar la noi nu se poate face nimic, pentru ca instituții ale statului sabotează masurile de protectie a populației în numele constituționalitatii.

Așa și eu cum fac? Cum îmi protejez copilul de acești oameni inconștienți care nu vor sa stea izolați dacă sunt bolnavi? Chiar nu înțeleg. Și la o simplă gripă, nu te mai duci în colectivitate, stai acasă să te faci bine și sa-i protejezi pe colegii tăi.

Bun, nu crezi in covid, așa, păi și cum facem să nu mă întâlnesc cu tine pe strada?

Este de bun simț, în această perioadă, sa porți mască în spații închise, și sa păstrezi distanța, iar dacă te-ai îmbolnăvit, să stai în spital sa te faci bine. Ce e așa de greu?”, a scris Ioana Ginghină pe Facebook.

Citește și:

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare