Ion Cristoiu: ‘Povestea cu Rădoi a apărut acum pentru că se lucrează la imaginea lui Drulă. El este ăla cu ranga și avea nevoie de o victorie’

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu afirmă că dosarul pe care DNA l-a deschis pe numele lui Ion Rădoi, liderul de sindicat de la Metrorex nu este întâmplător.

 

Un personaj care scapă atenției dar va atrage atenția este Drulă. La imaginea lui se lucrează pe rupte. Povestea cu Rădoi a apărut acum pentru că se lucrează la imaginea lui Drulă. Avem nevoie de o victorie a lui Drulă. Dacă ați observat, cred că președintele României nu a fost încă ales. Ăla viitor. Adică cred că este o bătălie”, a afirmat Ion Cristoiu.

 

Conform publicistului, „Drulă este unul dintre cei testați”.

 

Dacă vă uitați dumneavoastră, el are numai succese, nu am înțeles de unde. El este ăla cu ranga și avea nevoie de o victorie. Rădoi nu mai făcea treabă”, a spus jurnalistul.

„Se lucrează și la imaginea lui Clotilde. Foarte multe lucruri ciudate din România din această perioadă sunt legate de prezidențialele din 2024. Marile puteri au un singur interes, guvernatorul. Președintele. (….) Fiecare vrea să parieze pe cineva. Cred că se testează. Adică se lucrează la imagine. Sectorul 1 este foarte puternic pentru că sunt ambasadele”, a adăugat Ion Cristoiu, conform alephnews.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare