sursa foto:  cotidianul.ro

Ionel Arsene: ‘Gaşca PNL, calcă în picioare dreptul moldovenilor de a trăi într-o zonă dezvoltată şi distrug orice proiect iniţiat de PSD şi pregătit pentru a intra în implementare’

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a declarat luni, într-un comunicat remis AGERPRES, că PNL lasă Moldova neconectată la principalele rute de transport şi la vestul Europei, ignorând orice proiect amplu în domeniul infrastructurii rutiere demarat de PSD.

„Moldova este condamnată de PNL la izolare! Deserviciile create de PNL zonei Moldovei nu pot fi descrise în cuvinte. Liberalii au blocat toate proiectele pe care PSD le gândise pentru dezvoltarea zonei noastre. Acum a devenit certitudine că nici Autostrada A8 nu îi interesează să fie realizată.

Tronsonul Târgu Mureş – Târgu Neamţ, cel mai important din A8, nu apare pe lista Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi nici pe lista Programului Operaţional Asistenţă Tehnică (POAT). Ruşine să le fie acestor trădători de ţară! Nu am crezut că liberalii nu îi iubesc deloc pe români! Dar iată că aşa este. Gaşca PNL, condusă de preşedintele Iohannis, premierul Orban, ministrul Transporturilor, ministrul Fondurilor Europene şi mulţi alţii calcă în picioare dreptul moldovenilor de a trăi într-o zonă dezvoltată şi distrug orice proiect iniţiat de PSD şi pregătit pentru a intra în implementare”, a declarat preşedintele PSD Neamţ.

Ionel Arsene a solicitat tuturor candidaţilor PNL din Neamţ să lase „lozincile ieftine” de campanie şi să ceară ferm conducerii partidului şi Guvernului introducerea de urgenţă a proiectului Autostrăzii Unirii, aşa cum a fost votat prin Legea 291/2018, în PNRR şi POAT.

„Arătaţi că vă pasă de nemţeni şi că nu sunteţi doar slugi ce plimbă degeaba mape pe la Bucureşti! A trecut un an de când sunteţi la putere şi nu aţi adus un leu pentru judeţul nostru. Peste o săptămână, întunericul adus deasupra României în ‘Era Liberalilor’ trebuie să dispară. PSD va face lumină şi va lupta pentru dezvoltarea ţării şi binele fiecărui român”, a conchis preşedintele PSD Neamţ, informează agerpres.ro

Citește și:

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

Ce taxă îi așteaptă pe români odată cu venirea noului an. Cât trebuie să plătească și prin ce mod se pot recupera banii

Atenție! S-a schimbat legea! Poliția nu mai are dreptul să te amendeze dacă nu ai buletinul la tine!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare