Ipoteză șoc! Motivul pentru care nu se face publică conversația dintre Alexandra și polițist

Jurnalistul de investigații, Sorin Ovidiu Bălan a lansat o ipoteză șoc în cadrul emisiunii de luni seara, difuzată de Antena 3 și moderată de Mihai Gâdea.

Acesta este de părere că monstrul din Caracal a știut că adolescenta în vârstă de 15 ani, pe care o răpise, a apelat la autorități pentru a o salva. El crede că cineva din Poliție l-a anunțat. Lipsa transcriptului conversației dintre Alexandra Măceșanu și polițistul care a apelat-o de pe telefonul personal, în ziua crimei, vine să-i întărească și mai mult supoziție.

Fata a vorbit timp de 20 de minute cu un om al legii și în ciuda insistențelor familiei de a primi înregistrează, anchetatorii refuză să o facă publică. Este posibil, ca în acele momente de groază, Alexandra să fi oferit suficient detalii pentru a putea fi localizată, însă ca Poliția să nu fi dorit să o găsească.

Sorin Ovidiu Bălan crede că Gheorghe Dincă este implicat într-o rețea cu nume grele, care îl protejează, de aceea acesta a și fost foarte sigur pe el atât timp cât ancheta s-a aflat în mâinile DIICOT Craiova. Alexandru Cumpănași susține și el că a primit informații, de la o persoană foarte credibilă (probabil Dan Diaconescu) că monstrul din Caracal ar fi avut o relație de prietenie cu oameni ai legii, printre care o judecătoare al cărei soț a dispărut subit, un fost șef de poliție, un fost prim procuror și un politician foarte cunoscut.

 

Vezi și:

Vești mari! De la 1 septembrie se vor majora pensiile

ANAF intră la rupere! Nimeni nu va scăpa

Mare atenție, șoferi! Noi sancțiuni dacă faceți această faptă la volan

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare