sursa foto:  CANCAN.RO

Iubitul Monicăi Gabor își extinde afacerile: Ce a lansat Mr. Pink în România

Iubitul Monicăi Gabor, Mr. Pink, și-a extins afacerile și în România. Renumitul produs pe care acesta îl comercializează va fi expus, astăzi, într-un stand din Capitală, cu ocazia unei gale fashion.

Este vorba despre o băutură energizantă pe care chiar Monica Gabor a lansat-o în America. La marea lansare au participat invitați importanți, printre care și familia lui Michael Jackson.

Mai mult, Moni a făcut loby pentru aceasta și-n România, ea ținând o cutie în mână, la fiecare ”aterizare” a sa pe aeroportul internațional Henri Coandă, ei bine, băutura energizantă pe bază de ginseng nu a fost adusă pentru a fi comercializată și în țara sa natală.

Potrivit libertatea.ro, băutura a fost introdusă în câteva cluburi din Timișoara și Suceava. În România, cea care se va ocupa de afacere nu va fi Monica. Business-ul a fost lăsat pe mâna Monicăi Apostol, cea mai bună prietenă a milionarului chinez.

Vezi și Toți clienții LIDL care au cumpărat acest produs sunt vizați: Nu-l consumați!

Lovitură pentru români! Se cere modificarea tuturor contractelor la energie electrică! Ce ar urma să fie introdus în fiecare document

Dezvăluiri din interior: Ce a hotărât Anca, fata Ionelei Prodan, după moartea mamei sale-Ce va face cu partea sa din avere

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare