sursa foto:  gds.ro

Iulian Bulai, o nouă ieșire halucinantă! Face praf TVR-ul și pe jurnaliștii săi: ‘Nu trebuie să facă profit’

Iulian Bulai, șeful Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, membru USR-PLUS, vine cu o nouă declarație halucinantă.

În opinia lui Bulai, Televiziunea Română nu trebuuie să facă profit. Mai mult, Iulian Bulai ar vrea mai mulți bani pentru bugetul TVR.

Președintele Comisiei de Cultură îi desființează, totodată, pe jurnaliștii din Televiziunea Română, pe care îi acuză că nu au dat „nicio știre asumată prima dată”.

„An de an, în ultimii trei ani, bugetul de la TVR, în Parlament când a fost votat, a venit cu 10% mai puțin, pentru că doamna Gradea în loc să cheltuie veniturile provenite din încasările din publicitate, din reclamă, le-a declarat profit, nu le-a cheltuit, Ministerul Finanțelor retrăgând această sumă. Ei, urmare a acestei decizii de a brava, cum că Televiziunea Publică face profit, nu este nicidecum în pierdere a dus la o scădere anuală consecventă de 10% a bugetului TVR, în ultimii trei ani (…).

Televiziunea Publică nu are asta ca scop, nu trebuie să facă profit, este o chestiune de lux pentru fiecare angajat și jurnalist să ajungă într-un loc în care nu trebuie să facă profit, trebuie să creeze conținut editorial corespunzător, trebuie să facă servicii de informare publică, poate să facă divertisment de calitate, programe de educare și informare, dar nu trebuie să facă profit, ăsta este ultimul scop pe care îl avea TVR-ul (…). Nu mai zic de faptul că în ultimii trei ani, TVR-ul a făcut puține spre deloc breaking news, nici o știre asumată prima dată de o instituție media cu 2.200 de angajați și încă vreo 300 de colaboratori și cu un buget uriaș de 80 de milioane de euro anual”, a declarat, la RFI, Bulai.

Vezi și

Nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme! Fiică de secretar de stat USR-PLUS, angajată la cabinetul unui parlamentar al Alianței

‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

PNL continuă numirile făcute pe bază de carnet de partid! Din Parlament, ajunge șef de instituție!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare