sursa foto:  digi24.ro

Jandarmii au prins în flagrant un bărbat care pipăia femei în stațiile de tramvai! Poliția Capitalei face apel ca femeile agresate să vină și să depună plângere

Jandarmii din București au prins în flagrant un bărbat care pipăia femei în stațiile de tramvai.

Acum Poliția Capitalei face apel la femeia pipăită, dar și la alte posibile victime ale bărbatului să vină și să depună plângere împotriva acestuia, pentru agresiune sexuală.

Apelul Poliției Capitalei:

„Poliția Capitalei face apel, atât la persoana vătămată, care la data menționată a fost victima acestei infracțiuni, cât și la alte persoane, dacă au fost victimele unei astfel de infracțiuni, să se deplaseze la Secția 18 Poliție, ori la cea mai apropiată secție de poliție, pentru a depune plângere în acest sens”.

Ce a transmis anterior Poliția Capitalei:

La data de 21 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție au declanșat cercetările fată de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

În dimineața de 21 septembrie 2023, în jurul orei 08.30, un echipaj din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București a prins în flagrant, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, imediat după ce ar fi agresat sexual o femeie, în timp ce se aflau într-o stație de tramvai, din Sectorul 5.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, cercetările fiind continuate, din oficiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”.

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare