sursa foto:  Profimedia

Jurnalistul Victor Ciutacu îl pune la zid pe Nicolae Ciucă: ‘Generale, a secat fondul de rezervă? Performanța lui Cătălin Chirilă nu face suta de mii de euro?’

Canoistul Cătălin Chirilă a cucerit aurul în proba de canoe simplu pe 1.000 metri, duminică, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe desfăşurate în oraşul canadian Halifax. Premierul Nicolae Ciucă l-a felicitat pe Facebook, prilej cu care jurnalistul România TV i-a bătut obrazul, atrăgându-i atenţia că între performanţa lui Chirilă şi cea a înotătorului David Popovici nu este absolut nicio diferenţă, singura diferenţă fiind la nivel de PR, motiv pentru care şi canoistul ar trebui recompensat financiar.

Cătălin Chirilă a cucerit medalia de aur în proba de canoe simplu pe 1.000 metri, fiind cronometrat cu timpul de 4 min 14 sec 28/100, aceasta fiind cea mai importantă medalie din cariera sportivului român.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a felicitat pe campion pentru performanţa sa, dar şi pentru faptul că „continuă drumul de aur deschis de legendarul Ivan Patzaichin„. Nimic, însă, despre vreo compensaţie financiară.

Zile de sărbătoare pentru sportul românesc grație performanțelor extraordinare obținute de canoistul Cătălin Chirilă, la Campionatele mondiale de Canoe Sprint din Canada. Canoistul nostru rescrie istoria canoei românești și continuă drumul de aur deschis de legendarul Ivan Patzaichin.

Il felicit din toata inima pe Cătălin Chirilă pentru rezultatele remarcabile obținute la capătul multor ani de muncă și îi doresc mult succes mai departe! ÎI felicit pe antrenori și familia fără a căror susținere aceste performanțe nu ar fi fost posibile!

Asemenea celorlalți campioni ai României, Cătălin este un model pentru generația tânără! Suntem mândri de campionii noștri!„, a scris premierul pe Facebook.

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu îl taxează dur pe premier pentru faptul că îl recompensează pe Cătălin Chirilă doar cu mulţumiri şi felicitări, nu şi cu bani, aţa cum a făcut-o cu david Popovici.

Generale, voinice, e la fel de campion mondial ca David Popovici, la un sport la fel de olimpic ca înotul. Dacă n-are PR bun şi nu se sufocă de plăcută indignare influencerii, performanţa lui nu face suta de mii de euro per medalie de aur? A secat fondul de rezervă?„, se întreabă Victor Ciutacu pe Facebook, conform româniatv.net

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare