sursa foto:  wowbiz.ro

Karina Pavăl, moștenitoarea imperiului Dedeman, ar putea da lovitura toamnei 2023! Unde a fost propusă

Karina Pavăl, moștenitoarea imperiului Dedeman, ar putea da lovitura toamnei. Karina Pavăl, vicepreședinte al Pavăl Holding, vehiculul de investiții al fraților Pavăl, candidează pentru poziția de membru al Consiliului de Administrație al Promateris SA, producător de ambalaje realizate din materiale regenerabile, biodegradabile și compostabile.

Karina Pavăl este propunerea Pavăl Holding, pentru această funcție, se arată într-un raport publicat pe Bursa de Valori București:

Evenimente importante de raportat: Adunadrea Generala Ordinara a Actionarilor din 4/5 octombrie 2023 – Lista candidatilor pentru pozitia de membru al Consiliului de administratie al Promateris S.A.

 In vederea exercitarii de catre actionari a drepturilor de vot in legatura cu punctul 1 de pe ordinea de zi a sedintei Adunarii Generale Ordinare a actionarilor Societatii convocata pentru data de 4/5.10.2023, Societatea pune la dispozitia actionarilor lista candidatilor pentru ocuparea functiei de membru al Consiliului de Administratie al Societatii, astfel cum aceste candidaturi au fost primite din partea actionarilor pana la data limita de 11.09.2023:

Nr crt.

Nume/ Prenume/ Denumire/ Reprezentant

Actionarul care a facut propunerea

1.

CIRCULAR SOLUTIONS S.R.L. prin reprezentant Matei Dimitriu

Florin Ion Pogonaru

2.

Karina Paval

PAVAL HOLDING S.R.L.

3.

Andrei Mihai Pogonaru

NORD S.A.

 

Structură acționariat Promateris SA

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare