sursa foto:  news.ro

Klaus Iohannis, atac devastator: ‘PSD a încercat să frângă independența Justiției. Guvernul va repara legile Justiției’

Președintele României, Klaus Iohannis, a precizat că, Guvernul va trimite în Parlament o inițiativă legislativă pentru a ‘repara legile Justiției’, care sunt ‘în funcțiune și sunt imperfecte’.

 

”Este nevoie de un pas hotărât și curajos. Guvernul va veni cu o inițiativă legislativă pentru a repara legile Justiției. Ele sunt în funcțiune și sunt imperfecte”, a anunțat președintele Klaus Iohannis.

 

El a mai spus că în perioada următoare vor avea loc consultări pe această temă.

 

”Au fost câteva așa-numire dezvăluiri din perioada când PSD a atacat violent Justiția, legile Justiției. Din fericire am reușit să oprim aceste atacuri. Cel mai important pas a fost făcut de români, când i-am chemat la referendum și au spus Stop acestei proceduri de măcelările. PSD e partidul care încearcă, a încercat să frângă independența Justiției”, a mai precizat șeful statului.

Citește și:

Marea bombă din așa-zisul proiect de lege al Jandarmeriei Române: Adio proteste de tip #Rezist! Ar putea fi interzisă acordarea avizului favorabil pentru mai mult de 3 zile

Ludovic Orban și oamenii lui, tot mai marginalizați în partid. Cum își pierde PNL proprii candidați în favoarea altui partid

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare