sursa foto:  digi24.ro

Klaus Iohannis, critică dură la adresa Guvernului PSD! Acuză un asalt fără precedent

Președintele României, Klaus Iohannis, a lansat un atac dur la adresa Guvernului PSD-ALDE, la ceremonia desfășurată în Parlament, la 15 ani de intrarea României În NATO.

Șeful statului a avut un discurs anti-PSD şi anti-guvernare şi a fost huiduit de parlamentarii de la PSD, respectiv aplaudat de cei ai PNL și USR.

„Asaltul majorităţii PSD la adresa statului de drept riscă să fragileze statutul României în NATO şi UE”, a spus preşedintele, social-democraţii începând să huiduie.

„Vă mulţumesc. Am înţeles!”, le-a spus preşedintele, de la tribuna Parlamentului.

„Pentru ţara noastră nu a fost deloc uşoară revenirea la democraţie după epoca neagră a comunismului, (…) cu atât mai condamnabile sunt acţiunile actualei majorităţii PSD, care prin asaltul fără precedent în ultimii 30 de ani la adresa statului de drept riscă să fragileze statutul ţării noastre în Alianţa Nord-Atlantică şi în UE. Modificarea legilor în folosul unor persoane, demagogia, atacurile la adresa stabilităţii economice şi financiare a României, creşterea inflaţiei şi devalorizarea monedei naţionale, arbitrariul şi lipsa de profesionalism – acestea sunt adevăratele realităţi ale guvernării PSD, nu întărirea democraţiei, nu consolidarea justiţiei, nu responsabilitatea şi predictibilitatea în economie, nu infrastructură…nu acestea sunt politicile PSD”, a spus Iohannis.

„Guvernarea PSD cu incapacitatea administrativă şi cu dilentantismul vulnerabilizează România”, a mai afirmat şeful statului, informează Libertatea.

Vezi și

Rareș Bogdan a pus cărțile pe masă! Cum a făcut avere și cine e socrul său: Nu pot să mint, e vizibil

Vești uriașe! Mii de români vor beneficia de un concediu extins

Carmen Dan începe ‘decapitările’! Cine preia Jandarmeria și ce i se pregătește ‘Fantomei Albe’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare