sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan a pus cărțile pe masă! Cum a făcut avere și cine e socrul său: Nu pot să mint, e vizibil

„Locomotiva” Partidului Național Liberal la alegerile europarlamentare din luna mai a scos totul la suprafață în legătură cu averea sa.

Într-un interviu acordat lui Mădălin Ionescu, Rareș Bogdan a dezvăluit că a câștigat bani frumoși din presă și că socrul său este în Top 300 cei mai bogați oameni din România. Mai mult, fostul realizator al emisiunii „Jocuri de Putere” le răspunde celor care l-au atacat și spune că vrea să introducă un nou concept în politică, acela de „bogat și cinstit”.

„Dar nu mai bine să fii un politician bogat și cinstit decât sarac și cinstit? Sărac și cinstit a fost Iliescu. Situația e foarte simplă: dacă sunt colecționar de tablouri, din 96-97, plus câteva le-am moștenit, dar pe majoritatea le-am cumpărat, să nu scriu asta? Eu am câștigat bani din presă, plus am lucrat în business privat.

Soția mea e fiica unui milionar clujean, care are 203 angajați, o firmă extrem de serioasă, bine așezată pe piață, de peste 20 de ani – are deja 25 de ani de când e în funcțiune. Ea a venit cu bijuterii, cu ceasuri. Repet, tatăl ei e în Top 300 (n.r. – cei mai bogați oameni din România). Nu pot să mint, e în Top 300, e vizibil. Ce să zic? Că e sărac? Că nu e sărac. Tablourile sunt pe pereți, în casele din Cluj și București. Ceasurile sunt la mână. Soția, la fel. Are cercei, are… Ce să zic? Că nu le am?”, a declarat Rareș Bogdan.

„Pentru Dumnezeu, e rău să te preocupe frumosul? Am o casă în București, am și venituri, am și credite. Am un apartament în Cluj, primit donație de soția mea și încă o casă care e pe societate. M-au atacat, de exemplu, cică „Domne, lucrează cu statul”. Noi avem o societate, de unde eu o să ies acum. Au făcut actele, să nu mai existe comentarii. Am 30% de acolo. Am luat și dividende, aveam și contract cu comision din publicitate la Realitatea. Și au comentat ei că „Domne, a avut contracte cu instituții unde e acționar și statul, de tip Electrica”. L-am sunat pe fratele meu și l-am rugat să-mi facă o statistică. El e un tip extrem de serios, de riguros. Câți clienți am avut de când am înființat-o, din 2003? În 16 ani, 1.800 de clienți, aproape 2.000. Ok. Câți clienți au fost în care statul e acționar? 3%”, a precizat fostul moderator de la „Jocuri de Putere”.

Vezi și

Vești uriașe! Mii de români vor beneficia de un concediu extins

Carmen Dan începe ‘decapitările’! Cine preia Jandarmeria și ce i se pregătește ‘Fantomei Albe’

Vești extraordinare pentru români! Statul le poate oferi până la 40.000 de lei. Ce trebuie să faci

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare