sursa foto:  enews24.ro

Klaus Iohannis: ‘Invazia Rusiei împotriva Ucrainei a acționat ca un accelerator al unui proces distructiv. Folosirea propagandei trebuie contracarate cu un efort internațional coordonat’

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat în contextul războiul dus de Federația Rusă împotriva Ucrainei, că ”folosirea energiei şi a alimentelor ca armă sau a propagandei trebuie contracarate printr-un efort internaţional coordonat”.

Șeful Statului participă, vineri şi sâmbătă, la Forumul pentru Pace de la Paris care se desfăşoară la Palatul Brongniart.

Este important să subliniem că invazia Rusiei împotriva Ucrainei a acţionat ca un accelerator al unui proces distructiv, care face şi mai clar faptul că folosirea ca armă a energiei, a hranei şi folosirea propagandei trebuie contracarate cu un efort internaţional coordonat”, a scris Klaus Iohannis, vineri pe Twitter.

 

Şeful statului a adăugat că „un prim pas – şi cel mai important – în găsirea răspunsurilor la criza actuală îl reprezintă un dialog deschis privind politicile sustenabile pentru cetăţenii noştri”.

O direcţie relevantă să investim mai mult în consolidarea rezilienţei societăţilor noastre în coordonare cu aliaţii şi partenerii noştri cu care împărtăşim aceleaşi valori”, a mai spus Iohannis.

Vezi și:

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Veteranilor: ‘România, alături de aliați și parteneri, este pe deplin angajată în efortul comun de gestionare a acestei crize și de sprijinire a poporului ucrainean’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare