sursa foto:  ejpress.org

Klaus Iohannis, lovitură dură de imagine pentru Vlad Voiculescu: ‘Modificarea din Guvern care s-a făcut a fost corectă. Coaliția va funcționa mai bine’

Președintele Klaus Iohannis apreciază că revocarea din funcție a lui Vlad Voiculescu de la ministerul Sănătății ”a fost corectă”.

După ce a participat la inaugurarea unui centru mobil de vaccinare în comuna Afumaţi, şeful statului a fost întrebat de jurnalişti despre rezultatele negocierilor din coaliţia de guvernare şi dacă el consideră că premierului i-au fost tăiate din atribuţii odată cu noile prevederi din acordul de colaborare.

„Despre anumite contre din Guvern cu siguranţă aţi urmărit cu atenţie ce s-a întâmplat. Au fost oarece afirmaţii mai puţin fericite din diferite părţi. (…) În ceea ce priveşte protocolul, au negociat o formă de înţelegere politică, care nu taie din atribuţiile nimănui. S-au înţeles partenerii de coaliţie să existe o formă aprofundată de consultare. Este bine. În orice coaliţie este bine ca aceste reguli de colaborare să fie bine gândite şi bine puse în practică. Eu sunt convins că, de acum, coaliţia va funcţiona mai bine. (…) Iar modificarea din Guvern care s-a făcut a fost corectă”, a precizat Klaus Iohannis, conform agerpres.ro.

Vezi și: Klaus Iohannis a făcut anunțul momentului: ‘În noaptea de Înviere, restricțiile de circulație se ridică. Nu vor trebui declarații pe proprie răspundere’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare