sursa foto:  romania-insider.com

Klaus Iohannis, mesaj prompt pentru Dominic Fritz: ‘Timișoara nu a fost niciodată lăsată singură’

Președintele Klaus Iohannis a venit cu o replică la declarațiile primarului Dominic Fritz făcute după situația tensionată iscată în urma crimei din Timișoara.

„Aştept informaţii mai detaliate de la Ministerul Afacerilor Interne, dar să ştiţi că Timișoara nu a fost niciodată lăsată singură. Nu cunosc motivele acestei evaluări făcute de primar, dar o să le aflu. Zona este de graniţă cu Serbia și Ungaria. Am avut tot timpul o presiune destul de mare de flux migratoriu. Primesc zilele acestea un raport detaliat, după care o să-l rog pe domnul ministru să facă publice datele. Dar, încă o dată, Timişoara nu va fi lăsată singură”, a spus joi Klaus Iohannis.

Timișoara nu poate fi lăsată să gestioneze singură problema, spunea primarul Dominic Fritz după crima care a avut loc luni în oraș, între migranți. Fritz definește Timișoara drept hub al traficanților.

Dominic Fritz s-a declarat, marți, într-o conferință de presă, șocat de incidentul grav care „neliniștește foarte mulți timișoreni”, conform Mediafax, citează Digi24.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare