sursa foto:  ejpress.org

Klaus Iohannis, reacție de ultim moment despre clanurile interlope: ‘La MAI există o preocupare reală, se organizează și se iau măsuri’

Președintele Klaus Iohannis a reacționat cu privire la clanurile interlope: ”Această chestiune este una care necesită foarte multă și implicare și atenție din partea mai multor ministere și a unor instituții.”

 

Întrebat miercuri într-o conferință de presă ce crede despre faptul că șefi Poliției Române ar fi mers în să negocieze înmormântarea unui interlop, Klaus Iohannis a spus că aceste chestiuni sunt ”chestiuni foarte îngrijorătoare”.

„Am discutat de două ori cu ministrul de Interne și cu șeful Poliției, la MAI există o preocupare reală, se organizează și se iau măsuri, însă nu trebuie să ne așteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni”, a spus Iohannis.

 

Acesta a subliniat că prea mulți ani, în timpul guvernărilor PSD acești interlopi au fost tolerați, iar acum nu mai sunt tolerați.

 

„Lupta împotriva clanurilor este una de durată”, a spus șeful statului.

Klaus Iohannis a adăugat că problema clanurilor de interlopi este una de ”siguranță a cetățeanului”.

”Această chestiune este una care necesită foarte multă și implicare și atenție din partea mai multor ministere și a unor instituții. Am discutat despre aceste chestiuni și știu că se lucrează foarte serios pentru a combate aceste clanuri sau cum apare în literatura de specialitate, crimă organizată”, a mai spus președintele.

Citește și:

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare