sursa foto:  StirileProTV

Mesaj tranșant la adresa României: Tot o dodoloaţă a rămas, dar plină de gunoaie,cele mai multe cu două picioare

Analistul politic Cozmin Gușă a postat pe pagina sa un mesaj transmis de neurologul român George Crivac, stabilit în Germania din 2011. Medicul  a scris un mesaj dur referitor la pandemia generată de noul coronavirus, la sistemul de sănătate din România, după ce şi-a petrecut concediul în ţară.

„Traiul printre GUNOAIE”. FINAL DE VIAȚĂ CIVILIZATĂ IN ROMÂNIA!

Neurolog român stabilit în Germania: „România a rămas plină de gunoaie, cele mai multe cu două picioare“

In timpul stagiului militar de la Lipova-Infanterie în 1988 am pățit multe, dar cea mai grea pedeapsă pe care am primit-o „în vederea disciplinării” a fost paza gropii de gunoi a unității militare de cca 1500 de oameni unde, „înarmat” cu o furcă, trebuia să veghez zilnic de la 7.00 la 17.00 ca gunoiul si resturile menajere să nu fie aruncate pe marginea gropii, respectiv ca hoardele de țigani și vagabonzi să nu sară gardul unității ca să fure ce … aruncau soldații. O experiență goaznică, dar “formatoare”, ce-a durat vreo 6 săptămâni (n-are sens să vă detaliez, vă puteți închipui destul de ușor), dar în urma căreia am ințeles destule lucruri care mi-au folosit apoi in viață. Unul dintre aceste lucruri este legat de psihologia celor care trăiesc printre gunoaie, adaptați fiind scopului de a valorifica din resturile pe care le culeg, deveniți astfel niște personaje adaptate mediului ce pot lesne căpăta eticheta „GUNOAIE DE OAMENI”.

Astfel deunăzi, când am citit postarea medicului român rezident în Germania, copleșit și excedat de felul în care românii acceptă docili să trăiască LA PROPRIU SI LA FIGURAT „acoperiți” de GUNOAIE, am ințeles mai bine substratul adânc al revoltei sale:

“Azi (joi, 23 iulie – n.r) am plecat din concediul din România. Românii chiar suferă de sindromul Covid. E ceva nou si nu mă refer la multitudinea simptomelor clinice (sindrom) ale bolii generate de acest virus.

Mă refer la psihoza de care suferă tot românul si care este alimentată zilnic de acest sistem depăşit. Nu mai avem epidemie de rujeolă / rubeolă la cei mici, nu mai există bacteriile multirezistente din spitale (3MRGN).

Există doar acest COVID!

Dacă te duci sa te cauţi de hemoroizi, întâi treci pe la testul de COVID, deşi poate n-ai niciun simptom specific. Totul se rezumă acum la Covid. Asta înseamnă să ai un sistem inert, depăşit, corupt! Nu mai există decât spitale de linia 1 de Covid!

Restul oamenilor nu mai au loc în ţara asta!

Trecând de Deva, rămân cam 170 km de autostradă până iesi din ţară. Daca n-ai făcut necesităţile fiziologice la Deva, trebuie să te ţii până treci graniţa sau ai ca variantă haznalele pe langa care trec în fiecare an cu maşina când merg la Piteşti în concediu.

Se simte imediat că ai intrat in România. Colcăie străzile de indivizi pe care nu-i deranjează absolut nicio mizerie pe lângă care trec sau pe care chiar ei o produc.

Cum spuneam mai sus, trec graniţa la unguri şi pot intra in prima benzinarie care are o budă decentă, orice punct sanitar arată impecabil. Iar oamenii nici nu mai au nevoie de măşti pentru că au auzit de două lucruri foarte importante: igiena şi respectarea regulilor.

Şi cu asta mă duc cu gândul iar la România şi-mi dau seama că haznaua de pe autostradă de cum intri în România e chiar România. Şi ştiţi ce-i lipsea acestei haznale? Un Covid cât ea de dodoloţ (rotund).

Da, Covidul e rotund. Iar România tot dodoloaţă a rămas, dar plină de gunoaie, unele inerte, dar cele mai multe cu două picioare”

"Traiul printre GUNOAIE". FINAL DE VIAȚĂ CIVILIZATĂ IN ROMÂNIA!Neurolog român stabilit în Germania: „România a rămas…

Publicată de Cozmin Gusa pe Vineri, 24 iulie 2020

Citește și:

Judecătorul Vasilică-Cristi Danileț, critici dure cu privire la înființarea DNA-ului pădurilor: ‘Sună bine pe hârtie, dar e nefuncțional’

Scandal de proporții în interiorul sistemului medical: Medicii lansează acuze dure la adresa lui Adrian Streinu-Cercel

Legea a fost promulgată! Se dau mii de lei din partea statului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare