sursa foto:  libertatea.ro

La o lună după ce s-au despărțit, Liviu Dragnea și Irina Tănase ar putea fi reuniți de procurorii DNA! Achiziții imobiliare suspecte făcute de fostul cuplu

Vineri, procurorii DNA au audiat-o pe fosta iubită a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase. Tănase ar fi fost citată pentru a da declarații într-un dosar deschis în 2020, legat de achiziții imobiliare făcute în perioada în care era în relație cu Liviu Dragnea, inclusiv când acesta era în penitenciar, au informat surse din DNA, pentru Gândul.

Conform surselor citate, procurorii verifică achizițiile imobiliare pe care Liviu Dragnea și iubita sa le-au făcut atunci când erau împreună. De asemenea, aceleași surse au mai precizat că alături de Irina a mers la sediul DNA și mama acesteia, amândouă având calitatea de martor.

Bugetul.ro a încercat, vineri, să o contacteze pe Irina Tănase, însă fosta iubită a lui Dragnea avea telefonul închis.

„E vorba de un dosar deschis in rem, în 2020, care vizează achizițiile imobiliare făcute de cei doi, pe vremea când erau împreuna. Irina și mama ei au fost chemate în calitate de martor. Nu au dat nicio declarație, Irina prevalându- se de calitatea de fost concubin, conform legii in vigoare”, au dezvăluit surse DNA.

Irina Tănase a stat 24 de minute în sediul DNA, iar la ieșire nu a oferit nicio declarație.

Potrivit Rise Project, Irina Tănase ar fi investit – în 2019 – peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi, iar achizițiile au fost făcute înainte și după ce Liviu Dragnea a intrat la pușcărie.

În decembrie 2019 – în ajunul Crăciunului – tânăra a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului. În portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov.

Pe 24 decembrie 2019, atunci când Irina Alexandra Tănase a cumpărat apartamentul, Liviu Dragnea se afla deja de șapte luni în spatele gratiilor, în dosarul ”angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman”.

Apartamentul respectiv are 178 mp și un garaj de 47 de metri pătrați. Atașat are și un teren proprietate exclusivă de 250 mp și alți 50 de mp în cotă indiviză. Locuința se află într-un ansamblu de două clădiri vechi, la 1,4 km de Casa Poporului, într-un cartier de case din sectorul 4 al Capitalei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare